Winkelwagen Geen producten

Krijtborden & MagneetbordenBezig met laden...

Krijt en magneetborden

Leuk om te gebruiken voor als een to-do-list, recepten, kindertekeningen, planningen en of andere versiersels. Deze krijt- en magneetborden zijn geschikt om tegen de wand aan te zetten of aan de muur te bevestigen. Het is een pronkstuk die een ieder meteen opvalt. Bovendien heeft het bord met het gebruik van een steigerhouten omlijsting een stoer, robuust en liefdevol karakter.

Wat zijn krijt en magneetborden?

Krijt en magneetborden zijn geschikt om te bewerken met (school)krijt, dat in diverse kleuren verkrijgbaar is. Daarnaast kun je er ook magneten op bevestigen. De krijt- en magneetborden zijn voornamelijk bekend uit de schoolperioden van tien tot wel honderd jaar geleden. Tegenwoordig worden er op scholen steeds vaker gebruik gemaakt van de zogenaamde ‘whiteboards’, waarop met een vilstift geschreven kan worden. Krijtborden zijn min of meer van vroeger en herbergen, dankzij deze reden, voor velen nog altijd een bepaalde vorm van romantiek.

Krijt en magneetbord tip

Interesse in een krijt- en magneetbord en weet je niet goed wat je erop wil tekenen? Gelukkig kun je op het internet vele opgemaakte krijtborden-voorbeelden vinden. Zo kun je heel gemakkelijk in Google zoeken op ‘krijtbord schrijftips’ om zo honderden, zo niet duizenden, krijtbord-voorbeelden te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie bloemen, letters en tegelspreuken. Heb je een echtgenoot of partner? Verras de liefde van je leven eens met een leuke en liefdevolle tekst!

Krijt en magneetborden van De Houttwist

De borden zijn voorzien van een steigerhouten omlijsting en steigerhout heeft dankzij de invloed van het regen, zon en wind een verweerde look. Dit geeft het geheel een robuust, hip en stoer karakter. Daarnaast zijn de krijt- en magneetborden in verschillende maten te verkrijgen. Ook kunnen er bepaalde beugels worden meegeleverd, zodat je het bord aan de muur kunt bevestigen.

GRATIS VERZENDING VANAF € 25,- IN HEEL NEDERLAND!

*** Voor een optimaal effect adviseren wij u extra sterke magneten te gebruiken ***
*** De structuur en kleuren van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto's ***


Stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.