Winkelwagen Geen producten

WandbordenBezig met laden...
Wandbord Wandbord € 49,00 *

Steigerhouten wandbord

Hang er leuke kaartjes aan of eigentijdse spreuken aan en maak van je wooninrichting een gezellige en knusse boel. Een wandbord is een prettige aanvulling voor in de woonkamer, keukenkamer of slaapkamer. Het wandbord is van gemaakt van oud en gebruikt steigerhout. De verweerde look geeft een prachtige uitstraling aan het wandbord. Het wandbord is bovendien goed te combineren met bijvoorbeeld een steigerhouten bureau of kast.

Steigerhout is populair

Steigerhouten is -dankzij de verweerde look- erg trending in Nederland. Meubels, wand- en krijtborden gemaakt van steigerhout heeft namelijk die eigentijdse, authentieke en stoere ‘look’. Vooral in de combinatie met andere steigerhouten meubels geeft een erg moderne en hippe uitstraling aan het interieur. Bekijk ook eens onze andere handgemaakte producten voor een leuke en toch ook stoere wooninrichting.

Specificaties en relevante informatie

Maten van het afgebeelde wandbord is 150 x 58 x 3,3 cm (lxbxh). Het monteren en plaatsen van de wandbord is overigens erg makkelijk. Zo kunnen er ophangbeugels achterop het bord bevestigd worden, deze kunnen in de lengte (langste zijde verticaal) als in de breedte (langste zijde horizontaal) bevestigd worden. Kom je er toch niet uit? Voel je vrij om even te bellen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Interesse in de steigerhouten wandbord?

Top! Je bent bij een bestelling van boven de €25,- verzekerd van gratis verzending door heel Nederland en voor een geringe prijs naar België. Let wel dat de structuur en kleuren van de steigerplanken als de funderingsbalken bij bestelling kunnen afwijken. Liever een andere maatvoering? Neem gerust contact op voor de eventuele mogelijkheden. We denken graag met je mee.
Levertijd: De actuele levertijd van het wandbord kun je rechtsboven terug vinden op deze pagina, naast de prijs.

 

GRATIS VERZENDING VANAF € 25,- IN HEEL NEDERLAND!

***De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto's. ***

 


Stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop