Winkelwagen Geen producten

PostersBezig met laden...

Posters van de Houttwist: een aanvulling op uw interieur

Bent u op zoek naar een prachtige aanvulling op uw interieur? Of zoekt u gewoon een leuk cadeau om weg te geven? Neem dan een kijkje bij de posters van de Houttwist. Onze posters hebben een uniek en sfeervol karakter en zijn daardoor een absolute aanvulling op uw interieur.

Zwart-wit posters

Een populaire trend op dit moment is het gebruik van de “ kleuren” zwart en wit. Hiermee geeft u makkelijk een eigentijdse en een moderne uitstraling aan uw poster. Bent u op zoek naar een kleiner formaat? Kijk dan ook eens bij onze mini posters en kaarten.

Grote variatie posters bij de Houttwist

Wij hebben veel  verschillende soorten posters in onze collectie. Van prachtige wensposters tot een alfabet poster, u kunt het vinden bij de Houttwist. Onze posters hebben de volgende kenmerken:

·         De posters worden op A4 formaat gedrukt

·         Dit is een grootte van 210x297 mm

·         Goed te combineren met onze klemborden

U kunt bij de Houttwist uw poster al bestellen vanaf €3,95,-

Bestel daarom nu uw poster

Door de posters van de Houttwist brengt u extra sfeer in huis. Daarnaast is een poster ook zeer geschikt om cadeau te geven. Door een poster cadeau te geven, geeft u een blijvend cadeau voor het interieur van een dierbare. De posters worden op luxe wit en mat structuurpapier/karton geprint en verzonden.


Stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.