Winkelwagen Geen producten

SpiegelsBezig met laden...

Stoere steigerhouten spiegels

Geen enkele huishouding kan zonder een spiegel en wie van authentiek, robuust en stoer houdt kan niet om deze steigerhouten spiegel heen. Steigerhout heeft dankzij jarenlange blootstelling aan weer, zon en wind die robuuste en rauwe ‘look’ gekregen. Het geeft dan ook een bepaalde sfeer mee aan de ruimte waar de spiegel geplaatst wordt. De spiegel kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Spiegels met steigerhouten omlijsting

De lijst gemaakt van steigerhout geeft een uniek en robuust karakter. De spiegel op de afbeelding is ongeveer 50 cm breed en 100 cm hoog. Liever een andere maatvoering? Neem dan even contact op en wie weet kunnen we je verder helpen. Houdt dan wel rekening met de levertijd, die dankzij maatwerk wat langer uit kan vallen.

De Houttwist steigerhouten spiegel-tip

De spiegels zijn erg leuk voor de woon- of kinderkamer en te combineren met andere steigerhouten meubels. Denk bijvoorbeeld aan badkamermeubel of eettafel. Zorg er daarnaast voor de juiste omgeving bij het plaatsen van de spiegel.

Levering steigerhouten spiegel

De actuele levertijd van dit product kunt u terug vinden bovenin de pagina, naast de prijs. Staat er geen levertijd bij? Neem gerust contact op en wij kunnen je verder informeren.

GRATIS VERZENDING VANAF € 25,- IN HEEL NEDERLAND!

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto's. ***

 


Stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.