Winkelwagen Geen producten

Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden.
 
Artikel 1 – Definities
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

  1. ‘De Houttwist’: De natuurlijke ondernemer of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt.
  2. Klant: de natuurlijke persoon die een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.
  3. Bestelling/opdracht: de producten of werkzaamheden die in overleg tussen ‘De Houttwist’ en de klant bepaald zijn, en die door de ondernemer verricht moeten worden.
 
Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
‘De Houttwist’
Tjeerd van Houten
Beline 13
9291 JA Kollum
Telefoon : 06-15947546
E-mail : info@dehouttwist.nl
KvK nummer : 56558279
BTW nummer : 106221802B01
 
 
Artikel 3 – Toepasselijkheid
 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes  van ‘De Houttwist’ en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand met de klant.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de klant beschikbaar gesteld via de webwinkel van de ‘De Houttwist’: www.dehouttwist.nl
 
 
Artikel 4 –Aanbiedingen
 
Het aanbod bevat een volledige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten.
De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de klant mogelijk te maken.
Producten kunnen in het echt anders overkomen dan op de website van ‘De Houttwist’ geplaatste foto’s. Kleuren en formaten kunnen door beeldschermresolutie, belichting en optische vertekening afwijken van de werkelijkheid. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
De producten worden gemaakt van natuurlijke materialen en grotendeels met de hand vervaardigd. De producten worden goed geschuurd en zijn grotendeels splintervrij.
Het hout dat is gebruikt is op professionele wijze gedroogd en verwerkt. Daardoor kunnen kleine oneffenheden voorkomen, zoals een scheur(tje), barst of knoest. Dit hoort bij het hout en de uitstraling van het product en wordt als acceptabel beschouwd.
Een natuurproduct als hout kan door schommelingen in de luchtvochtigheid gaan werken. Hierdoor kunnen kleine scheuren of oneffenheden ontstaan.
Dit heeft geen negatieve gevolgen voor de constructie van het product. De verbindingen zijn waar nodig geschroefd en verlijmd.
Het kan voorkomen dat het product niet geheel stofvrij aan de klant geleverd wordt, dit komt doordat de producten rechtstreeks in en vanuit de werkplaats worden ingepakt en geleverd.
De afwerking kan door kleuring, techniek en houtstructuur per product variëren.
 
 
Artikel 5 – Overeenkomst
 
De klant dient de bestelling/opdracht te plaatsen via de website van ‘De Houttwist’.
‘De Houttwist’ zal na ontvangst van de bestelling een opdrachtbevestiging met daarin de factuur per e-mail naar de klant sturen.
De in de overeenkomst afgesproken bestelling dient binnen 14 dagen en voorafgaand aan de levering betaald te worden. De betaling kan via iDEAL, PayPal, contant bij afhalen in de winkel of vooraf via de bank worden overgemaakt naar rekeningnummer NL67ABNA0599373121 t.n.v. 'De Houttwist' te Kollum.
Ontbinding van de overeenkomstige bestelling mag binnen 24 uur na de opdrachtbevestiging van ‘De Houttwist’.
Offertes gemaakt door ‘De Houttwist’ zijn geheel vrijblijvend.
 
 
Artikel 6 – Levering
 
‘De Houttwist’ probeert de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
De actuele levertijd staat vermeld bij het product in de webwinkel en/of gaat in overleg met de klant.
Indien de bestelling vertraging oploopt zal de klant daarvan bericht ontvangen.
Zodra de bestelling klaar is zal ‘De Houttwist’ de klant hiervan op de hoogte brengen.
De bestellingen kunnen door de klant worden afgehaald in de winkel te Kollum of worden verstuurd met PostNL of transportbedrijf.
De verzending van de producten is gratis vanaf € 25,- in heel Nederland. Indien het bedrag lager is dan € 25,- betaald de klant € 3,95 aan verzendkosten.
‘De Houttwist’  draagt het risico van beschadiging en verlies van de producten tijdens het versturen naar de klant. De klant dient direct na ontvangst het product te controleren, en bij beschadiging contact op te nemen met ‘De Houttwist’.
 Nadat de producten door de consument in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over.
 
 
 
 
Artikel 7 – Retourneren
 
De geleverde producten, gemaakt in opdracht kunnen niet geretourneerd worden. Aangezien alle producten die in de webwinkel verkocht worden, maatwerk betreft.
 
 
Artikel 8 – Prijzen
 
De genoemde prijzen van de producten in de webwinkel zijn inclusief 21% BTW en inclusief verzending en eventuele montage.
 
 
Artikel 9 – Klachtenregeling
 
Klachten dienen bij voorkeur per e-mail te worden ingediend bij ‘De Houttwist’, er zal dan zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen met de desbetreffende klant.
 
 
Artikel 10 – Copyright
 
Het is verboden om zonder toestemming tekst- en/of beeldmateriaal van de website www.dehouttwist.nl te gebruiken.

 

 

Artikel 14 - Klachtenregeling

Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).


 

 
 
 
 
 
 

Stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.