A-poten

Toont alle 3 resultaten

Stalen A-vorm poten | Vaste maten en op maat

In onze werkplaats hebben wij alle faciliteiten en machines tot onze beschikking voor het maken van onze eigen stalen A-vorm poten. Van het zagen tot het lassen zelf wordt gedaan door onze eigen werknemers. Hierdoor kunnen wij u als klant dan ook maatwerk bieden! Heeft u eigen ideeën over een ontwerp of constructie? Wij denken graag met u mee en voeren het voor u uit.

De stalen poten in A-vorm zijn erg populair vanwege de simpel maar toch zo moderne uitstraling. Deze poten zijn ideaal om in combinatie te trekken met uw eigen tafelblad. Ze zorgen voor een eigentijdse en moderne uitstraling.

Spuiten van de stalen poten

Naast dat wij de stalen poten onbehandeld leveren, is het ook mogelijk de poten te laten spuiten in een kleur naar keuze. Wanneer u de poten onbehandeld besteld loopt u het risico dat de poten gaan roesten naar verloop van tijd. Zeker als u de poten gebruikt voor een eventuele buitentafel. Wil u de poten roestvrij houden en makkelijk schoon te maken, dan adviseren wij u de poten te laten spuiten. Zodra u kiest voor een beschermende laag (Blanke lak) houdt u de industriële look, maar voorkomt u aantasting van u poten. Kleuren die wij aanbieden zijn:

– Zwart

– Antraciet

– Wit

– Gebroken wit

– RAL-kleur naar keuze