Bedden

Toont alle 3 resultaten

Steigerhouten bedden van de houttwist

Ontdek onze uitgebreide collectie steigerhouten bedden, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen voor een perfecte nachtrust. Bij ons kun je terecht voor peuterbedden, éénpersoonsbedden en tweepersoonsbedden, allemaal vervaardigd uit hoogwaardig steigerhout. Wat ons onderscheidt, is onze mogelijkheid om elk bed op maat te maken, zodat het perfect past bij jouw behoeften en wensen.

Bij het kiezen van het ideale bed is hoogte een cruciale factor. Voor peuterbedden en éénpersoonsbedden voor kinderen raden we een bedframe van 19,5 cm hoog aan, terwijl bedframes van 38 cm of hoger perfect zijn voor volwassenen die comfortabel in en uit bed willen stappen. De matrasdikte speelt ook een rol bij het bepalen van de hoogte van het bedframe. Onze bedframes zijn ontworpen met aanpasbare steunbalken (3 cm hoog), waarop de lattenbodem rust. Je kunt de positie van deze steunbalken zelf bepalen in het aangegeven ‘open tekstveld’. Zorg ervoor dat de matras net iets boven de rand van het bedframe uitsteekt (ongeveer 2 cm) voor optimaal comfort.

Bij het bestellen van een lattenbodem, houd rekening met een hoogte van 1-4 cm, afhankelijk van de bedmaat. Voor extra hoogte kun je kiezen voor bedpoten, die het bed 12,5 cm verhogen. Als je liever je eigen meubelpoten wilt gebruiken, selecteer dan ‘GEEN’ poten bij de afwerkingsopties.

Onze bedmaten zijn gebaseerd op de matrasmaat, met een extra 6-7 cm aan weerszijden voor het bedframe. Met onze steigerhouten bedden haal je niet alleen kwaliteit en comfort in huis, maar ook een uniek meubelstuk dat perfect past bij jouw slaapkamer. Ervaar het beste van ambachtelijk vakmanschap en maatwerk, en geniet van een goede nachtrust op een bed dat speciaal voor jou is gemaakt.