Steigerhouten Bureau | Arvo

209,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Bureau ‘Arvo’ is een multifunctioneel bureau wat te gebruiken is als speeltafel voor uw kind(eren) of voor werk gerelateerde activiteiten.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-BUREAU011 Categorieën: , ,

STOER BUREAU / SPEELTAFEL | ARVO


Het bureau ‘Arvo’ is een stoer en speels bureau wat op meerdere manieren is te gebruiken. Zo is het te gebruiken als speeltafel op de kinderkamer van uw kind(eren), of voor werk gerelateerde activiteiten. Door het kastje zijn veel spullen eenvoudig op te ruimen en valt deze te sluiten door middel van het schuifslot die wij erop plaatsen. Het kastje heeft een open achterzijde. Een ‘Arvo’ is in meerdere maten verkrijgbaar, deze maten zijn te selecteren in bovenstaande bestelproces.

Tevens is het mogelijk om vanaf een lengte van 120 cm een extra kastje erbij te selecteren.

 

STEIGERHOUTEN BUREAU | LEUK EN SPEELS


De verschillende bureaus van De Houttwist, gemaakt van steigerhout, kennen een speels karakter. Zo zijn er verschillende bureaus die geschikt zijn voor diverse woonoplossingen, zoals voor in de woon-, slaap- en kidskamer. Daarnaast kan een bureau ook voor werk gerelateerde activiteiten geschikt zijn. Liever een multifunctionele opzet? Kies dan bijvoorbeeld voor het steigerhouten bureau met de open vakken. De vakken zijn ook zeer zeker geschikt als opbergruimte.

 

LEVERTIJD EN BEZORGING BUREAUS


De actuele levertijd van een bureau kun je terug vinden op de pagina van het desbetreffende product. Staat er geen levertijd? Voel je vrij om vrijblijvend te informeren naar de levertijd. Elk bureau wordt geschuurd zodat u zich niet blesseert aan eventuele houtsplinters. Verzending is bij ons altijd gratis binnen heel Nederland, wanneer het totale orderbedrag boven de € 35,- uit komt.

 

INTERESSE IN EEN STEIGERHOUTEN BUREAU VAN DE HOUTTWIST?


Leuk! Vraag gerust om meer informatie. Ook vinden we het belangrijk aan te geven dat we altijd in voor maatwerk zijn. Geef de eventuele opties aan waarvan je gebruik zou willen maken. Je ontvangt normaal gesproken altijd van ons binnen een werkdag een reactie. We horen graag van je!

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s. ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 - 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten Bureau | Arvo” te beoordelen