Bureau met vakkenkast | EMMA

269,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Mooi steigerhouten bureau met vakkenkast. Deze schrijftafel is enorm geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen en zorgt voor eindeloos leerplezier.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-SPEELTAFEL001-2-1-2-1 Categorie:

BUREAU MET VAKKENKAST | EMMA


Wil je een plekje in uw woning creëren waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen? Maar tegelijkertijd mag dit plekje geen afbreuk doen aan de rest van het interieur? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar ons bureau met vakkenkast | EMMA. Uw kind kan spelen, leren, tekenen, knutselen en uren lang speelplezier beleven aan deze hippe steigerhouten schrijftafel. Door de stoere steigerhouten afwerking is het meubel tegelijkertijd ook nog eens een mooie aanvulling op uw interieur.

 

NOOIT MEER LAST VAN RONDSLINGEREND SPEELGOED


Een speelplek voor uw kinderen en toch geen rommel in uw woonkamer? Dankzij de handige opbergvakken van de Emma heeft u in een handomdraai weer een opgeruimde kamer. De vakken zijn standaard binnenwerks 34 cm breed, maar kunnen ook aangepast worden naar 44, 54 of 64 cm breedte. Hierdoor zijn de vakken ideaal om tekenmateriaal en speelgoed in op te bergen. In de vakken past uiteraard ook een opbergdoos of speelgoed box. Mochten uw kinderen groter speelgoed hebben of wilt u graag meer ruimte? De opbergvakken van het bureau kunnen in overleg worden aangepast naar uw wensen.

 

WIL JE OOK EEN BUREAU MET VAKKENKAST?


Het steigerhouten bureau met vakkenkast Emma is een prachtige eye-catcher voor in de woonkamer, speelhoek of op de kinder- of tienerkamer:

–      Het kinderbureau is in verschillende opstellingen mogelijk.

–      Beide kasten kunnen in de breedte aangepast worden en hebben een open achterkant!

–      De tafel is in hoogte aan te passen.

–      De maat van het afgebeelde bureau is 220 x 57 x 130 cm (L x D x H). Tafelhoogte is 55 cm.

–      De hoge kast in de afbeelding heeft een afmeting van 50x57x130 cm (bxdxh) binnenwerks is de breedte 44 cm. Het onderkastje is 50×50          cm (bxd) en is aangepast aan de hoogte van het werkblad.

–      De totale lengte van het bureau is inclusief de hoge kast.

–      De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s.

 

BESTELLEN EN GRATIS LEVERING

Weet je precies aan welke wensen en afmetingen het bureau voor de kinderen moet voldoen? Bestel dan vandaag nog het houten bureau met vakkenkast Emma en profiteer van gratis verzending in heel Nederland.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s. ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 tot 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bureau met vakkenkast | EMMA” te beoordelen