Bureau met stalen poten | Misa

329,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Thuis werken…?
Met dit toffe bureau creëer je zo een fijne werkplek! Het bureau is volledig op maat te maken.

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag

STEIGERHOUTEN BUREAU MET STALEN POTEN | MISA


Dit handige steigerhouten bureau met schuine stalen poten is mooi vanwege zijn eenvoud. Het bureau kan volledig op maat en hoogte gemaakt worden, daarom is het bureau ook zeker geschikt voor kinderen en tieners! Bij een hoogte van 50 cm kan het bureau prima gebruikt worden als speeltafel.

Het bureau op de afbeelding is 120 x 57 x 70 cm (lxdxh). Het open vak is binnenwerks 8 cm hoog. De totale hoogte van het blad met opbergvak is 14 cm. De stalen poten zijn onbehandeld en hebben een kokermaat van 50×70 mm.
We adviseren de poten te laten behandelen met ‘blanke lak’ dit is een doorzichtige laag. Onbehandelde stalen poten gaan op den duur roesten.

Het opbergvak in het bureau is super handig voor het opbergen van boeken, schriften, pennen en ander materiaal.

STALEN POTEN VARIANTEN


De poten van het steigerhouten bureau zijn van staal en dat creëert een gave industriële uitstraling.

De poten kunnen we spuiten in blanke lak, zwart, wit, antraciet, gebroken wit of een RAL-kleur. De stalen poten worden in eigen beheer gemaakt.

 

BESTEL VANDAAG NOG EEN STEIGERHOUTEN BUREAU ‘MISA’


Wil je je praktijk, werkkamer, woonkamer of andere ruimte upgraden met deze echte ‘eye-catcher’? Bestel dit bureau gemaakt van steigerhout via het web formulier rechtsboven en configureer de gewenste attributen als de behandeling van de stalen poten.
Het bureau is verkrijgbaar in vele verschillende maatuitvoeringen. Het populairst is 120 bij de 57 cm uitvoering. Heb je vragen of opmerkingen m.b.t. dit bureau? Neem dan via de e-mail of telefonisch contact met ons op.

 

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN


Bureau Misa zal flatpack geleverd worden en is gedeeltelijk demontabel.
Het bureaublad is al gemonteerd, u dient alleen de poten nog te monteren met behulp van een (eigen) schroefmachine, de posities voor de schroeven zijn bij de poten aangegeven en al voorgeboord.
Het schroefbitje en de bevestigingsmaterialen worden met het bureau meegeleverd.

Interesse voor dit stijlvolle houten bureau? Top! Je kan het bureau heel gemakkelijk via de webshop bestellen.

Alle zendingen van bureaus binnen Nederland zijn voor u in alle gevallen gratis!

 

 

Levertijd

Standaard levertijd: 10 - 20 werkdagen. Het bureau wordt flatpack geleverd, tenzij anders afgesproken. De poten zitten er los bij, en deze kunt u met een bijbehorend bitje en schroeven gemakkelijk met een schroefmachine op de juiste positie monteren. Het bureau wordt door onze vervoerder tot aan de eerste (voor) deur bezorgd, dus niet verder in de woonruimte of andere etage. Het bureau dient door u zelf in huis te worden gebracht, het is handig hiervoor extra hulp in te schakelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bureau met stalen poten | Misa” te beoordelen