Bureau met stalen X-poten | Orco

(1 klantbeoordeling)

339,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Thuis werken…?
Met dit toffe bureau creëer je zo een fijne werkplek! Het bureau is volledig op maat te maken.

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag

STEIGERHOUTEN BUREAU MET STALEN X-POTEN | ORCO


Dit stijlvolle steigerhouten bureau met stalen X-poten is mooi vanwege zijn eenvoud. Het bureau kan volledig op maat en hoogte gemaakt worden, daarom is het bureau ook zeker geschikt voor kinderen en tieners! Bij een hoogte van 50 cm kan het bureau prima gebruikt worden als speeltafel.

Het bureau op de afbeelding is 140 x 65 x 75 cm (lxdxh). De stalen X-poten zijn onbehandeld.
We adviseren de poten te laten behandelen met ‘blanke lak’ dit is een doorzichtige laag. Onbehandelde stalen poten gaan op den duur roesten.

De poten, gemaakt van staal, zijn verkrijgbaar in de A-, U-, X-, H-vorm of enkele poten. Bovendien kunnen we de poten spuiten in een blanke lak, zwart, wit, antraciet, gebroken wit of een RAL-kleur.

STALEN POTEN VARIANTEN


De poten van het steigerhouten bureau zijn van staal en dat creëert een gave industriële uitstraling. Je hebt de keuze uit grofweg 5 vormen, eventueel andere vormen zijn zeker mogelijk en bespreekbaar:

A-poot
X-poot
U-poot
H-poot
Enkele poten

Bovendien kunnen we de poten voor je spuiten in blanke lak, zwart, wit, antraciet, gebroken wit of een RAL-kleur. De poten worden in eigen beheer gemaakt.

 

BESTEL VANDAAG NOG EEN STEIGERHOUTEN BUREAU ‘ORCO’


Wil je je praktijk, werkkamer, woonkamer of andere ruimte upgraden met deze echte ‘eye-catcher’? Bestel dit bureau gemaakt van steigerhout via het web formulier rechtsboven en configureer de gewenste attributen als de behandeling van de stalen poten.
Het bureau is verkrijgbaar in vele verschillende maatuitvoeringen. Het populairst is 160 bij de 57 cm uitvoering. Heb je vragen of opmerkingen m.b.t. dit bureau? Neem dan via de e-mail of telefonisch contact met ons op.

 

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN


Bureau Orco zal flatpack geleverd worden en is gedeeltelijk demontabel.
Het bureaublad is al gemonteerd, u dient alleen de poten nog te monteren met behulp van een (eigen) schroefmachine, de posities voor de schroeven zijn bij de poten aangegeven en al voorgeboord.
Het schroefbitje en de bevestigingsmaterialen worden met het bureau meegeleverd.

Interesse voor dit stijlvolle houten bureau? Top! Je kan het bureau heel gemakkelijk via de webshop bestellen.

Alle zendingen van bureaus binnen Nederland zijn voor u in alle gevallen gratis!

 

 

Levertijd

Standaard levertijd: 10 - 20 werkdagen. Het bureau wordt flatpack geleverd, tenzij anders afgesproken. De poten zitten er los bij, en deze kunt u met een bijbehorend bitje en schroeven gemakkelijk met een schroefmachine op de juiste positie monteren. Het bureau wordt door onze vervoerder tot aan de eerste (voor) deur bezorgd, dus niet verder in de woonruimte of andere etage. Het bureau dient door u zelf in huis te worden gebracht, het is handig hiervoor extra hulp in te schakelen.

1 beoordeling voor Bureau met stalen X-poten | Orco

  1. Nathalie Kroeske

    Super blij met dit mooie bureau! Wilde graag een bureau die er stylish uitziet en niet te veel als een standaard bureau (dus ook zonder extra rand besteld), omdat hij in de woonkamer staat. Dat is goed gelukt! Mooi afgewerkt, uitstekende bezorging (goed ingepakt) en staat heel mooi. Als we toe zijn aan een nieuwe eettafel, gaan we die ook zeker bij jullie bestellen! 🙂

Een beoordeling toevoegen