Bureau met stalen poten | Adige

227,00

Uitstekende service, garantie & verzending
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag

Bureau Adige heeft een stalen onderstel en een steigerhouten blad.  Het bureau is daardoor erg stevig en is volledig op maat te maken.

Het bureau van steigerhout heeft een stoere en industriële uitstraling, is praktisch en zeer geschikt om te gebruiken op kantoor, in uw werkkamer en zal een blikvanger zijn in elke ruimte in huis.

Het stalen onderstel kan worden behandeld met blanke lak of worden gespoten in de kleur zwart, antraciet, wit of op ral-kleur.

Het bureau wordt geleverd als ‘flatpack’ en is gedeeltelijk demontabel.
Het bureaublad is al gemonteerd, u dient alleen de poten nog te monteren met behulp van een (eigen) schroefmachine, de posities voor de schroeven zijn bij de poten aangegeven en al voorgeboord.
Het schroefbitje en de bevestigingsmaterialen worden met het bureau meegeleverd.

Het bureau op de afbeelding heeft een afmeting van 120 x 60 x 75 cm (lxbxh). De stalen poten zijn onbehandeld.

 

 

 

Levertijd

Standaard levertijd: 10 - 20 werkdagen. Het bureau wordt flatpack geleverd, tenzij anders afgesproken. De poten zitten er los bij, en deze kunt u met een bijbehorend bitje en schroeven gemakkelijk met een schroefmachine op de juiste positie monteren. Het bureau wordt door onze vervoerder tot aan de eerste (voor) deur bezorgd, dus niet verder in de woonruimte of andere etage. Het bureau dient door u zelf in huis te worden gebracht, het is handig hiervoor extra hulp in te schakelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bureau met stalen poten | Adige” te beoordelen