Steigerhouten Bureau | Sile H60

(1 klantbeoordeling)

115,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Het steigerhouten bureau ‘Sile H60’, met een hoogte van 60 cm,  is geschikt voor zowel in de woonkamer als in de slaapkamer.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-BUREAU005 Categorieën: ,

STEIGERHOUTEN BUREAU H60 | STRAK EN STOER


Het steigerhouten bureau ‘Sile H60’, met een hoogte van 60 cm,  is geschikt voor zowel in de woonkamer als in de slaapkamer en is gemaakt van gebruikt steigerhout. De poten van het bureau zijn gemaakt van oude funderingsbalken en de verweerde look van het steigerhout geeft een prachtige uitstraling aan het bureau. Het bureau is daarnaast goed te combineren met een wand- of krijt- & magneetbord.

 

PRAKTISCH STEIGERHOUTEN BUREAU


Het bureau kent een speelse opzet en is daardoor erg in trek. Het bureau is bovendien verkrijgbaar in negen verschillende maatuitvoeringen. Je kan daarnaast zelf de grote bepalen (L x B), handig voor als je bijvoorbeeld een hele kleine of een grotere ruimte hebt. Het in elkaar zetten van de bureau is vrij simpel.

 

MONTAGE STEIGERHOUTEN BUREAU H60


Het bureau wordt geleverd als ‘flatpack’ en is gedeeltelijk demontabel.
Het bureaublad is al gemonteerd, u dient alleen de poten nog te monteren met behulp van een (eigen) schroefmachine, de posities voor de schroeven zijn bij de poten aangegeven en al voorgeboord.
Het schroefbitje en de bevestigingsmaterialen worden met het bureau meegeleverd.

.

BEHANDELING NANO-COATING


Daarnaast is het handig om het bankje van steigerhout te behandelen met onze nano-coating. Dit is eenvoudig mee te bestellen tijdens het bestelproces door de optie ‘Behandeling/bescherming met Nano-coating’ op Ja te zetten. Zo heb je er langdurig plezier van en hoef je niet bang zijn dat er vuil of andere viezigheden in het hout trekt.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto’s ***

Levertijd

Standaard levertijd: 10 - 20 werkdagen. Het bureau wordt flatpack geleverd, tenzij anders afgesproken. De poten zitten er los bij, en deze kunt u met een bijbehorend bitje en schroeven gemakkelijk met een schroefmachine op de juiste positie monteren. Het bureau wordt door onze vervoerder tot aan de eerste (voor) deur bezorgd, dus niet verder in de woonruimte of andere etage. Het bureau dient door u zelf in huis te worden gebracht, het is handig hiervoor extra hulp in te schakelen.

1 beoordeling voor Steigerhouten Bureau | Sile H60

 1. Johan Kindermans

  Goede bureau. Stevig gebouwd en makkelijk te monteren.
  Ik geef 3 sterren omdat de bureau massief en sterk en goedkoop maar het hout is een beetje beschadigd en hebben ze het verstopt door het stuk er terug op te lijmen.
  Dat stuk is na ongeveer 3 weken er af gegaan en is nu een lelijk gat in het hout vol met lijm.
  Ik ging er mijn toekomstige gaming RIG er op zetten met een reuze muis mat.
  Ik wil niet zeggen dat het met u kan gebeuren maar in mijn geval wel en als het met u gebeurd is dan raad ik u ook aan om zo een reuze muis mat te kopen want dat is een beschermingslaag in alle prijzen.

Een beoordeling toevoegen