Bureaubladen

Toont alle 5 resultaten

Eiken bureaubladen van de houttwist

Ontdek onze prachtige collectie eiken bureaubladen, met als hoogtepunt het stijlvolle ‘Barcis’ ontwerp. Dit massief eiken bureaublad voegt een warme en elegante uitstraling toe aan elk kantoor, praktijkruimte of werkkamer. Het ‘Barcis’ bureau is ontworpen met aandacht voor stevigheid en functionaliteit, waardoor het ideaal is voor zowel volwassenen als kinderen.

Volledige vrijheid bij combinatie met eigen onderstel

Het ‘Barcis’ eiken bureaublad wordt geleverd zonder onderstel, waardoor je de vrijheid hebt om het te combineren met je favoriete bureauframe of bureaupoten. De 4 cm dikke massief gedroogde planken zijn zorgvuldig verlijmd, geschuurd en geolied, en je kunt kiezen uit maar liefst 40 verschillende kleuren olie om het bureaublad te personaliseren en te beschermen tegen vocht en vuil.

Een eyecatcher in elke ruimte

Dit eiken bureaublad is niet alleen een functioneel werkoppervlak, maar ook een ware eyecatcher in elke ruimte. Of je nu een standaardafmeting zoals 200 bij 60 cm kiest of een specifieke maat nodig hebt, wij bieden diverse maatuitvoeringen om aan jouw behoeften te voldoen. Bestel vandaag nog via ons handige webformulier en configureer het bureaublad volgens jouw wensen.