Bureaus

Resultaat 1–16 van de 38 resultaten wordt getoond

Steigerhouten bureaus bij de houttwist

Bij De Houttwist heb je de keuze uit diverse steigerhouten bureaus in verschillende uitvoeringen en afmetingen. De bureaus zijn gemaakt van gebruikt steigerhout. Dankzij jarenlange blootstelling aan weer en wind, heeft dit steigerhout een typische verweerde uitstraling gekregen . Deze ‘look’ brengt een eigentijds, gezellig en knus gevoel op, terwijl het tegelijkertijd ook stoer en robuust is.

Steigerhouten bureau | leuk en speels

De verschillende bureaus van De Houttwist, gemaakt van steigerhout, kennen een speels karakter. Zo zijn er verschillende bureaus die geschikt zijn voor diverse woonoplossingen, zoals voor in de woon-, slaap- en kidskamer. Daarnaast kan een bureau ook voor werk gerelateerde activiteiten geschikt zijn. Liever een multifunctionele opzet? Kies dan bijvoorbeeld voor het steigerhouten bureau met de open vakken. De vakken zijn ook zeer zeker geschikt als opbergruimte.

Levertijd en bezorging bureaus

De actuele levertijd van een bureau kun je terug vinden op de pagina van het desbetreffende product. Staat er geen levertijd bij? Voel je vrij om vrijblijvend te informeren naar de levertijd. Elk bureau wordt geschuurd zodat u zich niet blesseert aan eventuele houtsplinters.

Interesse in een steigerhouten bureau van de houttwist?

Leuk! Vraag gerust om meer informatie. Ook vinden we het belangrijk aan te geven dat we altijd in voor maatwerk zijn. Geef de eventuele opties aan waarvan je gebruik zou willen maken. Je ontvangt normaal gesproken altijd van ons binnen een werkdag een reactie. We horen graag van je!