Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

CADEAU-ARTIKELEN VAN DE HOUTTWIST


Er staat weer een verjaardag voor de deur en u heeft geen idee wat deze keer te geven, of er is geboorte in uw nabije kennissen- en familiekring en u wil iets unieks geven. Wellicht kunnen wij u daarbij helpen! Alle cadeau artikelen worden met de hand gemaakt door onze eigen gepassioneerde werknemers. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek cadeau wat nergens anders verkrijgbaar is.

TEKSTBORDJES EN TEKSTHUISJES


Onze tekstbordjes en -huisjes worden gemaakt van 10 mm populieren multiplex, en door ons zelf worden bedrukt met behulp van een drukpers. Alle bordjes worden ook in onze werkplaats gezaagd, geverfd en geschuurd. Net als bij onze kaartjes heeft u keuze uit meer dan 50 verschillende ontwerpen met tekst en afbeeldingen. Maar mocht u een eigen ontwerp afgedrukt willen hebben, dan vragen wij u contact met ons op te nemen via admin@dehouttwist.nl. Dan gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en de eventuele meerprijs en/of minimale afname.

 

NIEUWE PRODUCTEN MET PERSOONLIJKE TEKST/ BOODSCHAP


Sinds kort bieden wij via onze site en winkel geschenk potjes aan met een mooie en persoonlijke boodschap. U heeft tijdens het bestelproces de keuze om de potjes gevuld met pepermuntjes of ongevuld te bestellen. Geschenk potjes is een origineel cadeautje om weg te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeautje. Ook voor troostgeschenken hebben we meerdere passende ontwerpjes.

 

SAMENWERKING | STICHTING WIL


Bijna alle cadeau-artikelen die u bij ons op de website ziet staan, worden gemaakt door onze medewerkers met een lichte verstandelijke en/of  lichamelijke beperking. Zijn zijn iedere dag met veel plezier bezig om de door klanten bestelde producten te maken en te versturen. Onder begeleiding van ons en een medewerker van Stichting Wil maken ze alle producten zelf. Van het schuren en verven tot inpakken en versturen van deze producten.

Het is mooi om te zien hoeveel voldoening en zelfvertrouwen onze medewerkers halen uit het werk wat ze doen en het daarbij deelnemen aan de werkende maatschappij.

 

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN


Grotendeels alle cadeau-artikelen worden binnen 2-3 werkdagen verzonden, mits het anders vermeld staat of het in combinatie met een van onze meubelen wordt besteld. Daarbij profiteren bestellingen vanaf € 35,- bij ons van gratis verzending door héél Nederland!

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten