De perfecte hotelvloer: Ontdek Room 5 PVC Collectie
Wat is het verschil tussen dryback en click PVC?
Ontdek het hier
Avanto dryback
De PVC vloer met karakter
  • Handgemaakt & maatwerk
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Snelle levering
  • 100% duurzaam hout

In de bruisende wereld van de horeca is het kiezen van de juiste vloer van groot belang. Het beïnvloedt niet alleen de algehele uitstraling van de ruimte, maar speelt ook een cruciale rol in duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ontdek waarom PVC-vloeren, en specifiek onze Room 5 Collectie, de ideale keuze zijn voor horecagelegenheden.

Room 5 Collectie ✪

Waarom PVC-Vloeren de Beste Keuze Zijn

Duurzaamheid en Intensief Gebruik ☀︎

Horecaomgevingen ervaren dagelijks intensief gebruik. PVC-vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en kunnen moeiteloos omgaan met het constante verkeer van gasten en personeel. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur van de vloer, maar ook voor een blijvende esthetiek.

Onderhoudsgemak voor Efficiëntie ⚒︎

Hygiëne en eenvoudig onderhoud zijn van essentieel belang in de horeca. PVC-vloeren zijn gemakkelijk te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor drukke omgevingen. Met minimale inspanningen behoudt de vloer zijn frisse uitstraling, wat resulteert in een efficiënt en zorgeloos onderhoudsregime.

Room 5 Collectie: Waar Warmte en Stijl Samenkomen ❤︎

Een Palet van Warme Hotelkleuren

Onze Room 5 Collectie is doordrenkt met warme hotelkleuren die een uitnodigende sfeer creëren. Van Royal Champagne tot Presidential Ebony, elk kleurpalet in de collectie straalt gastvrijheid uit. Deze kleuren brengen niet alleen comfort, maar ook een vleugje luxe naar elke horecagelegenheid.

room 5 royal champagne vloer

De Collectie ✪

  • Royal Champagne: Een tint die elegantie en feestelijkheid combineert. Royal Champagne voegt een sprankelend element toe aan de ruimte, ideaal voor chique eetgelegenheden.
Room 5 superior beige vloer
  • Superior Beige: Neutraal en eigentijds. Superior Beige biedt een veelzijdige basis die perfect past bij diverse interieurstijlen.
room 5 Ambassador Oak vloer
  • Ambassador Oak: De warme houttint van Ambassador Oak brengt een natuurlijke en uitnodigende sfeer, perfect voor een warme ambiance.
room 5 Executive gold vloer
  • Executive Gold: Een vloer die luxe uitstraalt. Executive Gold voegt een vleugje glamour toe, ideaal voor exclusieve lounges of bars.
room 5 presidential ebony vloer
  • Presidential Ebony: Diep en mysterieus. Presidential Ebony biedt een krachtige basis voor een verfijnde uitstraling, passend bij een premium setting.

Ontdek Onze Room 5 Collectie

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van PVC-vloeren en de pracht van onze Room 5 Collectie, is het tijd om je ruimte te transformeren. Aarzel niet om een keuze te maken die niet alleen functioneel is maar ook een verhaal vertelt van gastvrijheid en stijl.

Ontdek onze Room 5 Collectie en geef jouw horecagelegenheid de vloer die het verdient. Creëer een ambiance die gasten betovert en tegelijkertijd duurzaamheid omarmt. Investeer in kwaliteit, investeer in de perfecte vloer voor de horeca.

Bekijk onze unieke room 5 vloeren