Eiken Boomstam Bureaublad | Maggiore

429,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Wil je een kantoor,  praktijk, werkkamer  of ander vertrek inrichten met een warm en natuurlijk werkblad?
Dan is dit werkblad zeer geschikt, het bureaublad wordt geleverd zonder poten, waardoor je het eiken blad zelf kan combineren met een eigen bureau onderstel of ander frame.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-MAGGIORE-1-1 Categorieën: , , ,

RUIMTE INRICHTEN MET EEN EIKEN BOOMSTAM WERKBLAD?


Wil je een kantoor,  praktijk, werkkamer  of ander vertrek inrichten met een warm en natuurlijk bureaublad? Dan is dit werkblad super geschikt! Het eiken blad wordt geleverd zonder (stalen) poten of frame.
Het eiken bureaublad is aan de voorzijde voorzien van een boomstam effect, dit zorgt een een prachtig stijlvol en speels uiterlijk. De zijkanten en achterzijde is volledig recht (geen boomstamrand) zodat het bureau ook prima tegen een muur of in een hoek kan worden geplaatst. Het werkblad is zeer geschikt om aan te werken en ook prima te gebruiken voor klant afspraken.

Zeer goed te combineren met een bureauframe of eigen bureaupoten. Er populair en ergonomisch zijn de bureau onderstellen die in hoogte aan te passen zijn, in combinatie met een eiken werkblad ‘Maggiore’ creëer je een stijlvol geheel.

Het industriële eiken bureau is verkrijgbaar in vele verschillende lengtes en dieptes. Het bureaublad is ook zeer geschikt voor kinderen.
Je kan de eiken planken bestellen vanaf een lengte van 100 cm tot en 300 cm. De minimale breedte, waar je uit kan kiezen, van het bureau is 50 cm en kent een maximum 80 cm.
Wil je het toch liever een beetje anders? Geen probleem, neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

Maten bureau op de afbeelding is 240 x 65 cm

De oliekleur van dit tafelblad is White 5%.

VERSCHILLENDE KLEUR-BEHANDELINGEN


De industriële eiken bureaubladen worden gemaakt van 4 cm massief gedroogde planken. De bladen zijn verlijmd, geschuurd en geolied. Daarnaast kunnen we de bladen oliën in ieder gewenste kleur. Bij ons heeft u de keuze uit 40 verschillende olie kleuren. Tevens geeft de behandeling met olie uw werkblad ook bescherming tegen vocht en vuil. Dit voorkomt nare plekken nadat er per ongeluk een een glas drinken omvalt.

INDUSTRIEEL EIKEN BOOMSTAM WERKBLAD


Wil je een kantoor,  praktijk, werkkamer  of ander vertrek voorzien van deze ware ‘eye-catcher’? Bestel het stijlvolle eiken bureaublad volledig op maat. De actuele levertijd van dit product kunt u terug vinden op de desbetreffende productpagina, naast de prijs. De standaard levertijd is minimaal 15 werkdagen. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via de e-mail of per telefoon.

Woont u in Nederland? Dan is levering van onze meubelen in uw geval altijd GRATIS. Wij leveren eventueel ook in België en Duitsland tegen een meerprijs op de verzendkosten.

Levertijd

Standaard levertijd: 15- 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eiken Boomstam Bureaublad | Maggiore” te beoordelen