Flesje met tekst | Beterschap

Standaard levertijd: 2-3 werkdagen

6,95

Flesje met tekst ‘Beterschap’. Een van de leuke kleine cadeauartikelen van de Houttwist met persoonlijk boodschap voor vriend(in), familielid, of kennis.

» GRATIS VERZENDING VANAF € 35,- «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-FLESJE002 Categorie:

FLESJE MET TEKST | BETERSCHAP


De productie van onze flesje met tekst zijn ook in eigen beheer van de Houttwist. Deze producten worden onder andere door onze medewerkers met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking gemaakt, ingepakt en verstuurd. Wij vinden het mooi ook hen een plek te kunnen bieden waarin zij kunnen deelnemen aan werkende maatschappij!  Wij zien hoeveel plezier en zelfvertrouwen zij uit hun werk halen, en daar zijn wij dan ook trots op.

Ben je in de buurt van onze winkel en wil je zien hoe wij de onder andere de flesjes maken, kom gerust eens binnen! De koffie en thee staan voor u klaar.

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES


De hoogte van de flesje is 11 cm en de diameter bedraagt 7 cm. Standaard worden de flesjes geleverd zonder afsluiting. Wel is het mogelijk om een kurken stop bij te bestellen en of te kiezen voor 1 van 3 verschillende kaarsjes

Stickers die door onze worden gebruikt zijn UV-bestendig, waardoor u de flesjes ook buiten kan plaatsen op uw terras of buitentafels. Onze stickers hebben een diameter van 7 cm.

Extra informatie

Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flesje met tekst | Beterschap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *