Gaasborden

Toont alle 8 resultaten

Hip gaasbord met een steigerhouten omlijsting

Op zoek naar een gaasbord met een stoer en eigenzinnig karakter? Kies voor gaasborden met een robuuste steigerhouten omlijsting. Steigerhout heeft dankzij jarenlange blootstelling aan weer en wind een robuust karakter en maakt van jouw gaasbord een echte blikvanger. Ze zijn leuk voor aan de muur, venster, schutting of onder een leuke en gezellige houten overkapping.

Steigerhouten gaasbord

Bij De Houttwist bieden we een gevarieerd assortiment gaasborden in verschillende soorten en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een gaasbord met een afmeting van 31 x 75 cm inclusief omlijsting, of ga voor een groter formaat zoals de 70 x 144 cm variant. Deze panelen kunnen eenvoudig worden opgehangen met behulp van meegeleverde ophangbeugels, die wij natuurlijk voor je kunnen leveren. Deze beugels zijn zowel verticaal (langste zijde omhoog) als horizontaal (langste zijde zijwaarts) te monteren, afhankelijk van jouw voorkeur.

De houttwist gaasbord-tip

Versier een gaasbord met leuke strikjes en liefdevolle hartjes! Maak van jouw gaasbord een echte bord des liefdes en voeg leuke en speelse objecten toe gemaakt van katoen of kunststof. Het hoeft dan ook niet heel uitgebreid, maak het zo gek als je zelf wilt. De combinatie van de verschillende materialen geeft het een eigenzinnig en modern karakter. En met de versiersels geef je je interieur of tuin een liefdevolle mee.