WOONDECORATIE


Bent u op zoek naar een mooi krijtbord voor uw kind(eren)? Of bent u op zoek naar een gaasbord met een stoer en eigenzinnig karakter? Dan bent u bij De Houttwist op het juiste adres! Op onze site vindt u verschillende soorten houten woondecoratie die door onze eigen medewerkers worden geproduceerd en ingepakt. Bij ons heeft u de keuze uit:

HANDGEMAAKTE WOONDECORATIE EN ACCESSOIRES OP MAAT


Veel van de houten woonaccessoires en decoratie die je bij ons op de site ziet staan, is gemaakt in eigen werkplaats. Daardoor kunnen wij u ook de producten op maat leveren. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere producten en staat het gewenste formaat er niet tussen? Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden. U kan dit doen door het contactformulier op onze contact pagina in te vullen of een mail te sturen naar info@dehouttwist.nl. Liever telefonisch contact, geen probleem! Iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur zijn we telefonisch te bereiken.

 

WOONACCESOIRES VOOR DE KINDERKAMER


Welk kind vindt het nou niet leuk om een eigen krijtbord op zijn of haar kamer te hebben hangen/staan. Waar ze fototjes aan kunnen hangen met behulp van magneetjes of tekeningen op kunnen maken van een stoere auto. Ieder krijtbord wordt voorzien van een robuuste steigerhouten lijst, welke net wordt geschuurd en afgewerkt. Dit voorkomt vervelende blessures door eventuele houtsplinters en is het veilig voor uw kinderen om mee te spelen!

 

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN


Wilt u een bestelling plaatsen en bent u benieuwd naar de levertijd van de verschillende producten? Deze kunt u op iedere productpagina terugvinden. Staat het er toch niet bij, neem gerust contact met ons op per mail of telefoon. Binnen 24-uur heeft u een reactie van onze kant op de ingestuurde vraag. Daarnaast is de verzending binnen Nederland, van bestellingen met een totaal orderbedrag vanaf € 35,-, voor u helemaal gratis.