Industriële stalen tafelpoot | Driehoek-vorm

Uitstekende service, garantie & verzending

Industriële en stoere stalen Driehoek-poot geschikt voor eettafels! Ook op maat leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-POOT-D003 Categorie:

STALEN POOT / ONDERSTEL VOOR EETTAFEL | DRIEHOEK-VORM


Stoere Driehoek-poten voor een eettafel in de huiskamer! De mooie industriële poten zijn gemaakt van staal. Handgemaakt en professioneel gelast!
Ze kunnen geschroefd worden op een blad naar eigen keuze. Om de stalen poten te kunnen bevestigen aan de bladen, worden er 4 of 5 boorgaten in de strip geplaatst. De poten worden geleverd met voetplaatjes. Dit geeft de mogelijkheid om vilt onder de poten te plakken. Ook geeft dit extra stabiliteit.

 

MATEN VAN STALEN POTEN VOOR EETTAFEL | DRIEHOEK-VORM


Alle onderstaande formaten staan vermeld als breedte x diepte

– De maten van de kokers zijn:                      10 x 5 cm
– Maten van de strip zijn:                                 [gekozen breedte in cm] x 10 cm + (4 schroefgaten t.b.v. de bevestiging van de bladen)
– Breedte van de Driehoek-poot is:             [gekozen breedte in cm] x 10 cm
– Hoogte Driehoek-poot inclusief strip:     70 cm

* Tafelpoten van 80 cm of breder worden geleverd met 5 schroefgaten.

 

ALLES ONDER ÉÉN DAK EN OP MAAT LEVERBAAR


In onze loods hebben wij alle faciliteiten en machines tot onze beschikking voor het maken van onze eigen stalen poten. Van het zagen tot het lassen zelf wordt gedaan door onze eigen werknemers. Hierdoor kunnen wij u als klant dan ook maatwerk bieden! Heeft u eigen ideeën over een ontwerp of constructie? Wij denken graag met u mee en voeren het voor u uit.

Mocht u meer informatie willen ontvangen of samen met ons willen sparren over de mogelijkheden, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur goed te bereiken. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook, dat kan naar info@dehouttwist.nl

 

SPUITEN VAN DE STALEN POTEN


Naast dat wij de stalen poten onbehandeld leveren, is het ook mogelijk de poten te laten spuiten in een kleur naar keuze. Wanneer u de poten onbehandeld besteld loopt u het risico dat de poten gaan roesten naar verloop van tijd. Zeker als u de poten gebruikt voor een eventuele buitentafel. Wil u de poten roestvrij houden en makkelijk schoon te maken, dan adviseren wij u de poten te laten spuiten. Zodra u kiest voor een beschermende laag (Blanke lak) houdt u de industriële look, maar voorkomt u aantasting van u poten. Kleuren die wij aanbieden zijn:

– Zwart

– Antraciet

– Wit

– Gebroken wit

– RAL-kleur naar keuze

 

GRATIS LEVERING VAN UW STALEN POTEN BINNEN NEDERLAND


Bij De Houttwist is de verzending van de stalen poten binnen Nederland in uw geval altijd gratis. Levering in België en Duitsland is ook mogelijk tegen een bijkomend transporttarief. Voor vragen over de kosten naar België en Duitsland verzoeken wij u contact met ons op te nemen. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van de aantallen en het totale gewicht van de zending. Wij helpen u graag verder.

Levertijd

Standaard levertijd: 10 - 20 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stalen tafelpoot | Driehoek-vorm” te beoordelen