KAARTEN & POSTERS


Wij bieden kaarten en posters voor onder andere geboortes, troostgeschenken en feestelijke gebeurtenissen. Leuk eenvoudig de wanden in de kamer van uw kind(eren) op met een originele poster met passende spreuk of illustratie, Of feliciteer iemand met een houten wenskaart. Neem snel een kijkje tussen onze ontwerpen en vind net dat ene kaartje dat past bij u of een goede vriend(in).

POSTERS


Posters zijn super geschikt om de kinderkamer of speeltafel mee te decoreren. De posters hebben diverse prints en zijn gedrukt op A5 formaat, daardoor kan je ze ook versturen als wenskaart. Zowel voor de meidenkamer als jongenskamer hebben we een leuke posters gemaakt, zelfs met een educatieve print.

KAARTEN MET GAVE PRINT


Kaarten blijft altijd een bijzondere en persoonlijke manier om iemand te feliciteren met het behalen van een diploma, of het vieren van een verjaardag. Maar ook om een dierbaar iemand een steuntje in de rug te geven in moeilijke tijden,Ā  en laten weten dat je aan ze denkt, blijft een kaartje iets speciaals hebben. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 50 unieke ontwerpen met onderwerpen voor troost, felicitatie, of een geboorte. Alle kaartjes worden geleverd in A-6 formaat.

Nieuw in ons assortiment zijn de kaarten van hout. Deze worden met onze eigen drukpers op 4 mm populieren multiplex gedrukt en ook geleverd op A-6 formaat. Een standaard kaartje, maar dan net even anders!

 

ACCESSOIRES VOOR DE POSTERS EN KAARTEN


‘Wat te doen met de kaartjes en posters?’ Horen wij u denken. Om de posters en kaarten leuk weg te zetten in de woonkamer of weg te geven, bieden wij verscheidene accessoires om uw bestelde producten een mooi plaatsje te geven. Denk hierbij aan klembordjes in verschillende formaten.