Kasten

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Steigerhouten kast

Op zoek naar een stoere kast voor in de slaapkamer, badkamer, woonkamer of hal? Kies met kasten gemaakt van steigerhout voor een robuust en uniek karakter. De Houttwist biedt een divers aanbod aan kleding-, opbergkasten, dressoirs en commodes. Met de hand gemaakt en van echt kwaliteit steigerhout-materialen. Wil je een hele stijlvolle en moderne kast, maar tegelijkertijd ook één die betaalbaar is? Kies dan voor de kledingkast van steigerhout in combinatie met grove scharnieren en sloten.

Steigerhout kasten zijn in!

Steigerhout, ook wel vurenhout genoemd, krijgt dankzij de invloed van het regen, de wind en zon een verweerde en stoere look. Steigerhouten kasten zijn om deze reden dan ook erg populair aan het worden. Waar je steigerhout in het verleden voornamelijk als tuinmeubelen voorbij zag komen, is de trend inmiddels binnenshuis ook behoorlijk aangeslagen. Met name een kast van steigerhout geeft een stoere en hippe uitstraling. Bovendien is een kast van steigerhout heel leuk te combineren met een salon- of eettafel die eveneens is gemaakt van steigerhout. Onze stiegerhouten kasten passen in vele interieuren thuis.

Steigerhout tip

Zorg bij het plaatsen van de kast van steigerhout voor de juiste omgeving. Afwisselende temperaturen in combinatie met vochtigheid en felle verlichting kan ervoor zorgen dat het steigerhout krimpt of zelfs verkleurt. Het is aan te raden om het steigerhout met een beits te behandelen. Dit is erg makkelijk en snel gerealiseerd. Hierdoor heb je nog jarenlang plezier van jouw opberg- of tv-kast.

Interesse in een kast van steigerhout?

Zoals de naam al zegt geeft De Houttwist een bijzondere ‘twist’ aan het hout. De kasten van steigerhout zijn dan ook gemaakt met een flinke dosis enthousiasme, creativiteit, plezier en vooral veel passie. En dat zie je terug! Voor een stoere en moderne ‘look’ ben je dan ook op deze website aan het juiste adres.