Kids

Resultaat 1–16 van de 140 resultaten wordt getoond

Kleed je kinderkamer aan met steigerhouten meubelen

In een stoere en gezellige kinderkamer hoort natuurlijk een robuuste steigerhouten speeltafel, kledingkast of commode. Door het te combineren met andere verschillende materialen creëer je een hippe, stijlvolle en moderne inrichting. Tip! Daarnaast kun je het steigerhout ook behandelen met een milieuvriendelijke krijtverf, hiermee kun je je steigerhouten meubel in de kamer een kleur naar wens geven.

Steigerhout in de kinderkamer is hot

Steigerhouten meubels zijn dankzij de verweerde look erg populair in Nederland aan het worden. En dat is niet alleen vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Meubels gemaakt van steigerhout geeft namelijk een eigentijdse, authentieke en stoere ‘look’ in de kamer. Vooral de combinatie met metaal is de laatste tijd erg trendy en modern! Bekijk daarom de boxen, commodes, kledingkasten en speeltafels.

Steigerhout veilig afgewerkt en zonder scherpe randjes

Natuurlijk wil je niet dat je kroost of jezelf lelijk kunt blesseren aan het steigerhout. De Houttwist heeft een veilige woonsituatie hoog in het vaandel staan. De meubelen worden dan ook verzorgd en compleet geschuurd opgeleverd. Zo ben je verzekerd dat er geen splinters of uitsteeksels zich op het steigerhout bevinden. Bovendien zitten er ook geen rare hoeken aan de meubels, waar je je eventueel aan zou kunnen stoten.