Kinderbureau met opbergkast | ROX

409,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Mooi houten bureau met kast. Deze schrijftafel heeft enorm veel opbergmogelijkheden en zorgt voor eindeloos speelplezier.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-SPEELTAFEL001-1-1-2 Categorie:

KINDERBUREAU MET OPBERGKAST | ROX


Wil je een plekje in uw woning creëren waar uw kinderen zorgeloos kunnen spelen? Maar tegelijkertijd mag dit plekje geen afbreuk doen aan de rest van het interieur? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar dit kinderbureau met opbergkast| Rox. Je kind kan spelen, leren, tekenen, knutselen en uren lang speelplezier beleven aan deze hippe steigerhouten schrijftafel. Door de stoere steigerhouten afwerking is het meubel tegelijkertijd ook nog eens een mooie aanvulling op uw interieur.

 

NOOIT MEER LAST VAN RONDSLINGEREND SPEELGOED


Een speelplek voor de kinderen en toch geen rommel in de woon- of slaapkamer? Dankzij de handige opbergvakken en kast van de Rox heb je in een handomdraai weer een opgeruimde kamer. De vakken zijn binnenwerks 34. 44. 54 of 64 cm breed. Hierdoor zijn de vakken ideaal om tekenmateriaal en speelgoed in op te bergen. In de vakken past uiteraard ook een opbergdoos of speelgoed box. Mochten de kinderen groter speelgoed hebben of wil je graag meer ruimte? De opbergvakken van het kinderbureau kunnen in overleg worden aangepast naar je wensen.

 

WIL JE OOK EEN UNIEK KINDERBUREAU MET OPBERGKAST ?


Het kinderbureau met opbergkast Rox is een prachtige eye-catcher voor in de woonkamer, speelhoek of op de kinderkamer:

–      Het steigerhouten bureau is in verschillende opstellingen en maatvoeringen mogelijk.

–      De tafel is in hoogte aan te passen.

–      De maat van de afgebeelde speeltafel is 220 x 57 cm (L x D). Tafelhoogte is 55 cm. De kasthoogte is 130 cm. Kastbreedte binnenwerks 44 cm.

–      De totale lengte van het kinderbureau is inclusief de hoge kast, beide kasten hebben een open achterzijde.

–      De hoge kast heeft een stoere leren handgreep (zwart).

–      De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s.

 

BESTELLEN EN GRATIS LEVERING

Weet u precies aan welke wensen en afmetingen de Rox voor je kinderen moet voldoen? Bestel dan vandaag nog een kinderbureau met opbergkast Rox en profiteer van gratis verzending in heel Nederland.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s. ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 tot 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kinderbureau met opbergkast | ROX” te beoordelen