Kinderbureaus

Toont alle 16 resultaten

Uniek en stijlvol kinderbureau

Ben je op zoek naar een uniek kinderbureau? En wil je een fijne en gezellige werkplek creƫren voor de slaap of kinderkamer? Bekijk dan ons ruime aanbod van steigerhouten bureaus voor kleine- en grote kinderen en tieners. Het kinderbureau kan in vele opstellingen en maatvoeringen gemaakt worden. Zelfs de hoogte van het werkblad kan worden aangepast naar de leeftijd van je kind of maat van de bureaustoel of krukje.
De stoere en stijlvolle bureaus passen goed bij elke stijl in een kinderkamer, wil je toch het houten bureau net iets anders? Dat is geen probleem, neem gerust contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Vakkenkast of opbergkast?

Het kinderbureau kan gecombineerd worden met een vakkenkast, hoge kast of stalen poten.
Met stalen poten geef je aan een steigerhouten bureau een industriƫle look. De vakken- of opbergkasten kunnen worden voorzien van een kastdeur met een zwart leren handgreep, dit geeft een prachtig speels en stoer effect aan het kindermeubel.
Een hoge kast is natuurlijk super handig voor het opbergen van boeken, speelgoed en games.
Een kinderbureau is daarom ook multi-functioneel, en kan worden gebruikt voor huiswerk, een studie, lekker creatief bezig zijn of voor het gamen.

Het is ook mogelijk om een krijt- magneetbord aan het kinderbureau toe te voegen. De bureaus zijn namelijk in dezelfde opstelling verkrijgbaar met een magnetisch krijtbord, deze zijn te vinden bij speeltafels!

Een complete kinderkamer nodig?

Voor een complete steigerhouten slaapkamer of kinderkamer kan je ook bij ons terecht! Wij kunnen ook een bijpassend kinderbed, kinderkledingkast en nachtkastje voor je maken.
Tevens hebben we leuke kinderkamer decoratie in de webshop staan voor het aankleden van de kamer!