Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

KINDERMEUBELS VAN DE HOUTTWIST


Steigerhout, ook wel vurenhout genoemd, krijgt dankzij de invloed van regen, de wind en zon een verweerde en stoere look. Steigerhouten meubelen zijn om deze reden dan ook erg hip. Waar je steigerhout in het verleden voornamelijk als tuinmeubelen voorbij zag komen, is de trend inmiddels qua kindermeubels ook behoorlijk aangeslagen. Met name een kast van steigerhout geeft een stoere en hippe uitstraling. Bovendien is een kast van steigerhout heel leuk te combineren met een steigerhouten nachtkastje en kinderbureau die eveneens is gemaakt van steigerhout. Onze steigerhouten kasten passen in vele interieurs en kinderkamers thuis.

KINDERMEUBELS VAN DE HOUTTWIST BESTELLEN


Kindermeubels zijn heel gemakkelijk te bestellen via deze website/shop. De actuele levertijd kan je boven aan de pagina vinden wanneer je een product opent, boven de prijs. Het kan voorkomen dat bij sommige producten de levertijd staat op ‘In overleg’, dan vragen wij u om even contact met ons op te nemen. Dit kan per web formulier, e-mail en natuurlijk telefonisch. We zijn op werkdagen van s ’ochtends 9.00 t/m 17.00 ‘s middags goed bereikbaar.

Sommige producten worden niet dagelijks gemaakt en zijn arbeidsintensiever. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we tezamen met u een levertijd afstemmen. De meeste meubelen hebben in deze gevallen een levertijd van om en nabij de twee weken.

 

VERZENDKOSTEN VAN ONZE MEUBELEN


Bij ons profiteert u in bijna alle gevallen al van onze gratis levering binnen Nederland. Bestellingen met een orderbedrag die hoger uitvallen dan € 35,- worden door ons gratis geleverd in heel Nederland. Wij leveren ook in België of Duitsland, hieraan zijn extra kosten verbonden. De prijs van de verzendkosten is hierbij afhankelijk van het product dat u graag zou willen bestellen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten