Klantenservice


Wij van ‘De Houttwist’ vinden klanttevredenheid heel belangrijk en spreken daarom graag uw wensen van tevoren met u door. Mocht iets na aflevering toch niet helemaal naar tevredenheid zijn, horen wij dit graag! Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing

Het gebeurd wel eens dat u een product besteld en achteraf niet helemaal tevreden bent over de geleverde producten of de geplaatste bestelling. Of misschien is de kast of bank toch groter dan van tevoren gedacht? Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dit graag van u! Dan zullen wij samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing voor beide partijen.

Wellicht dat wij het geleverde product bij u thuis nog kunnen aanpassen naar uw persoonlijke wensen of kunnen wij u op een andere manier te hulp zijn.

 

Heeft u een vraag over onze producten?

Zit u met een vraag over één van onze producten nadat u zo op onze website heeft bekeken, en u wil graag extra informatie ontvangen? Bel gerust met onze klantenservice op 06-15947546 of stuur een mailtje naar info@dehouttwist.nl. Wij helpen u graag verder!

 

Beschadigd product ontvangen?

Wij streven ernaar om alle producten zo netjes mogelijk bij u als klant zijnde af te leveren. Echter komt het een hele enkele keer wel eens voor dat een transporteur te ruig met het door u bestelde producten omgaat. Waardoor buiten ons toedoen uw bestelling beschadigd raakt of in het ergste geval stuk gaat.  Mocht dit het geval zijn, dan vragen wij u contact met ons op te nemen en gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

 

Wilt u contact met ons willen opnemen over een geplaatste bestelling?

Graag verwijzen wij u dan door naar het onderstaande contact formulier. Wanneer u deze zo volledig mogelijk invult, onder vermelding van uw ordernummer, zullen wij binnen 24-uur contact met u opnemen.