Krijtborden en Magneetborden

Toont alle 4 resultaten

Magneet- en krijtbord met rand van steigerhout

Breng een leuke fleur in huis met dit hippe krijt- en magneetborden gemaakt met een robuuste steigerhouten omlijsting. Het rechthoekige model maakt het eigentijds en in combinatie met de steigerhouten rand wordt het een verfijnd pronkstuk in iedere kamer. Het bord is behandeld met speciale verf, waardoor de magneten er goed op blijven hangen. De kleur van de krijtverf bestaat uit grijs- en zwart-tinten. Dit geeft een warm karakter en past prachtig bij het geheel.

Magneet- en krijtbord van de houttwist

Het verfrissende aan het bord is dat je er op kan schrijven met leuke teksten en spreuken. Natuurlijk kun het bord ook versieren met mooie foto’s, recepten, ‘To-Do list’ of de kinderen er op laten tekenen. Het bord kun je overigens versieren en beschrijven met kleuren krijt als met gewoon wit krijt. Op deze manier kun je het zo creatief en vrolijk mogelijk op-pimpen als je zelf wilt. (GEBRUIK A.U.B. GEEN KRIJTSTIFT!) De lijst is overigens gemaakt van oud en gebruikt steigerhout. Daardoor kunnen er kleine oneffenheden in voorkomen, zoals een scheurtje, barst of knoest. Dit hoort bij het hout en de uitstraling van het product en wordt als acceptabel beschouwd. Het heeft uiteraard geen nadelige gevolgen voor de stevigheid of constructie.

Krijt- en magneetborden ophangen

Je kunt het bord ophangen aan de hand van ophangbeugels. De ophangbeugels kunnen achterop het bord bevestigd worden en kunnen door De Houttwist meegeleverd. Ze kunnen zowel in de lengte (langste zijde verticaal) als in de breedte (langste zijde horizontaal) worden bevestigd. Natuurlijk kun je ook het bord tegen een muur of wand zetten en op elk gewenst moment verplaatsen.

Levering krijt- en magneetborden

De actuele levertijd van dit product kunt u terug vinden op de pagina, naast de prijs. Totale maat is inclusief 8 cm lijst.