Krukjes & stoelen

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Kurkjes voor de sier of praktisch gebruik

Voor een eigenzinnig en speels krukje ben je bij de De Houttwist aan een goed adres. Naast dat onze krukjes een stoere uitstraling hebben zijn ze ook gewoon heel praktisch in het gebruik. Ze zijn gemaakt van een stevig materiaal en gaan daardoor ontzettend lang mee. Je kunt kiezen uit een metalen of houten krukje. Het krukje van metalen-variant ligt vaak, juist vanwege het materiaal, iets hoger in de prijs en deze wordt dan ook vaak gekozen vanwege de look van onverzettelijkheid. Liever iets romantischer? Kies dan voor steigerhout!

Vele verschillende kurkjes

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende krukjes online te vinden. Ter decoratie maar natuurlijk voor praktisch gebruik. Ze zijn gewoon handig voor in en rondom het huis. Bijvoorbeeld als je een lampje moet vervangen, dan kan een krukje je goed van dienst zijn. Het is slim om na te gaan waarvoor je denkt het krukje eventueel gaat gebruiken. Zowel de houten als metalen krukjes zijn zeer geschikt voor intensief gebruik.

Krukjes van de Houttwist

Het ‘basic’ krukje behoort, samen met het witte metalen krukje, tot één van de favorieten van De Houttwist. De uitstraling van hout komt zacht over en daardoor heel teder. Het heeft een romantisch karakter. Wil je liever iets robuuster en stoerder? Dan raden we de metalen variant aan. Deze gaat meer richting het design-interieur en is daarnaast prima te combineren met zowel hout als kunststof en gaat ook nog eens bijzonder lang mee.