Beschrijving

MAGNETISCH SCHOOLBORD MET STEIGERHOUTEN RAND


Breng een leuke fleur in huis met dit hippe magnetisch schoolbord, gemaakt met een robuuste steigerhouten rand. Het rechthoekige model maakt het eigentijds en in combinatie met de steigerhouten omlijsting wordt het een verfijnd pronkstuk in iedere kamer. Het bord is behandeld met speciale verf, waardoor de magneten er goed op blijven hangen. De kleur van de krijtverf bestaat uit grijs- en zwart-tinten. Dit geeft een warm karakter en past prachtig bij het geheel.

 

KRIJT- EN MAGNEETBORDEN VAN DE HOUTTWIST


Het verfrissende aan het bord is dat je er op kan schrijven met leuke teksten en spreuken. Natuurlijk kun het magnetisch schoolbord ook versieren met mooie foto’s, recepten, ‘to do list’ of de kinderen er op laten tekenen. Het zwarte memobord kun je overigens versieren en beschrijven met kleuren krijt als met gewoon wit krijt. Op deze manier kun je het zo creatief en vrolijk mogelijk op-pimpen als je zelf wilt. (GEBRUIK A.U.B. GEEN KRIJTSTIFT!)

De lijst is overigens gemaakt van oud en gebruikt steigerhout. Daardoor kunnen er kleine oneffenheden in voorkomen, zoals een scheurtje, barst of knoest. Dit hoort bij het hout en de uitstraling van het product en wordt als acceptabel beschouwd. Het heeft uiteraard geen nadelige gevolgen voor de stevigheid of constructie.

 

KRIJT- EN MAGNEETBORDEN OPHANGEN


Je kunt het magnetisch schoolbord ophangen aan de hand van ophangbeugels. De ophangbeugels kunnen achterop het bord bevestigd worden en kunnen door De Houttwist meegeleverd. Ze kunnen zowel in de lengte (langste zijde verticaal) als in de breedte (langste zijde horizontaal) worden bevestigd. Natuurlijk kun je ook het bord tegen een muur of wand zetten en op elk gewenst moment verplaatsen.

 

LEVERING MAGNETISCH SCHOOLBORD


De actuele levertijd van onze krijt- en magneetborden zijn terug te vinden op de productpagina. Wilt u graag de exacte levertijd weten omdat u het graag cadeau wil geven of om een andere reden, dat kan! Wij willen u vragen dan contact met ons op te nemen, onze medewerkers helpen u graag verder!

*** Voor een optimaal effect adviseren wij onze clip magneten te gebruiken ***

*** Bij bestelling kunnen de steigerplanken qua structuur en kleur afwijken van wat te zien is op de productfoto’s. ***

Extra informatie

Gewicht 20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijt- en Magneetbord | 135 x 48 cm” te beoordelen

Krijt- en Magneetbord | 135 x 48 cm

75,00

Handig krijt- en magneetbord om je eigen To-Do lijstje op te noteren, of leuke herinneringen op te hangen m.b.v. een clip met magneet!

 

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Artikelnummer: HT-KRIJT02 Categorieën: ,
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Krijt- en Magneetbord | 135 x 48 cm wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Krijt- en Magneetbord | 135 x 48 cm of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.