MEUBELS VAN DE HOUTTWIST


Steigerhout, ook wel vurenhout genoemd, krijgt dankzij de invloed van regen, de wind en zon een verweerde en stoere look. Steigerhouten meubels zijn om deze reden dan ook erg populair aan het worden. Waar je steigerhout in het verleden voornamelijk als tuinmeubelen voorbij zag komen, is de trend inmiddels binnenshuis ook behoorlijk aangeslagen. Met name een kast van steigerhout geeft een stoere en hippe uitstraling. Bovendien is een kast van steigerhout heel leuk te combineren met een salon- of eettafel die eveneens is gemaakt van steigerhout. Onze steigerhouten kasten passen in vele interieurs thuis.

MEUBELEN VAN DE HOUTTWIST BESTELLEN


De meubels zijn heel gemakkelijk te bestellen via deze website/shop. De actuele levertijd kan je boven aan de pagina vinden wanneer je een product opent, boven de prijs. Het kan voorkomen dat bij sommige producten de levertijd staat op ‘In overleg’, dan vragen wij u om even contact met ons op te nemen. Dit kan per web formulier, e-mail en natuurlijk telefonisch. We zijn op werkdagen van s ’ochtends 10.00 t/m 16.00 ‘s middags goed bereikbaar.

Sommige producten worden niet dagelijks gemaakt en zijn arbeidsintensiever. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we tezamen met u een levertijd afstemmen. De meeste meubelen hebben in deze gevallen een levertijd van om en nabij de twee weken.

 

VERZENDKOSTEN VAN ONZE MEUBELS


Bij ons profiteert u in bijna alle gevallen al van onze gratis levering binnen Nederland. Bestellingen met een orderbedrag die hoger uitvallen dan € 99,- worden door ons gratis geleverd in heel Nederland. Wij leveren ook in België of Duitsland, hieraan zijn extra kosten verbonden. De prijs van de verzendkosten is hierbij afhankelijk van het product dat u graag zou willen bestellen.