Monocoat Olie | Charcoal

6,00

Uitstekende service, garantie & verzending

» Geeft uw vloer of meubelen een unieke uitstraling.

» Verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren.

» Eenvoudig in gebruik!

Uitverkocht

Artikelnummer: HT-RM008 Categorie:

HOUT OLIE VOOR BINNEN | CHARCOAL


Bent u op zoek naar een bescherming voor uw vloer of meubelen? Met de Olie van Rubio Monocoat zijn deze met een enkele laag al beschermt tegen vocht en vuil. De olie is ook geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Of u nou het moet gebruiken voor eiken- of steigerhout, geen enkel probleem! Alle oliën zijn geschikt voor alle houtsoorten.

Met een keuze uit 40 verschillende kleuren zit er altijd wel één tussen die past bij uw interieurwensen en inrichting. Daarbij zijn alle producten niet alleen duurzaam maar ook nog eens milieuvriendelijke

 

UNIEKE BEHANDELING VAN HET HOUT


Vele andere soorten houtolie laat een film achter over het behandelde hout of maken gebruik van verzadiging van het hout. Onze oliën doen dat echter niet en maken gebruik van unieke technologie. De olie verbindt zich namelijk met de bovenste moleculen in de houtvezels van het te behandelen hout.

De voordelen hiervan zijn dat uw vloeren en meubelen beter bestand zijn tegen slijtage en maakt het hout ook nog eens water- en hittebestendig. Door de nieuwe technologie zorgt er ook voor dat de kleur ook beter naar voren komt in het hout, wat de natuurlijk uitstraling versterkt.

U verbruikt minder olie ten op zichtte van andere olie merken uit de bouwmarkt en uw vloeren en of meubelen zijn al 5 dagen na het behandelen nat te reinigen!

 

GEBRUIKSAANWIJZING | OLIE RUBIO MONOCOAT


– Onbehandeld hout eerst altijd schuren en Stofresten verwijderen met Monocoat Cleaner.

– Gebruik alleen de A component voor meubels met oppervlaktes die niet veel aan slijtage en water worden blootgesteld, zoals bijvoorbeeld voor TV-meubel, deuren, kasten en dergelijke. Wij adviseren om vloeren, aanrechtbladen, eettafels, etc. te behandelen met de monocoat olie A + B component. Deze meubelen worden namelijk veel gebruikt waardoor er sneller slijtage ontstaat en worden ook vaker blootgesteld aan vloeibare stoffen zoals water en of schoonmaakmiddel.

– Doeken die doordrongen zijn met olie kunnen spontaan ontbranden, en dienen dus na gebruik te worden ondergedompeld in water.

– De A Component Charcoal is ook geschikt als onderhoud olie voor vloeren.

Levertijd

Standaard levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Monocoat Olie | Charcoal” te beoordelen