BESCHERMING EN VERZORGING VAN UW HOUTEN MEUBELEN EN VLOEREN


Bent u op zoek naar de beste manier om uw meubelen en vloeren te beschermen tegen vocht en slijtage? Wilt u er zeker van dat deze de juiste kleur behouden. Met de olie van Rubio Monocoat krijgt u de beste bescherming die er is. Als officiƫle reseller bieden wij u meer dan 40 verschillende kleuren olie behandelingen en verzorgingsproducten voor uw houten producten. Neem snel een kijkje in ons assortiment

UNIEKE TECHNOLOGIE


Vele andere olie merken en producten maken gebruik van verzadiging van de verschillende houtsoorten. De producten van Monocoat doen dat echter niet, deze maken gebruik van een nieuwe technologie op het gebied van olie behandelingen. De olie bindt zich met de bovenste moleculen van de houtsoorten waardoor de kleuren vele malen langer behouden blijven en veel beter bestand is tegen slijtage en vocht.

 

ONDERHOUD


Wilt u er zeker van zijn dat het hout de juiste kleur behoud en optimaal beschermt blijft, onderhoud uw vloeren en meubelen met de producten van Rubio Monocoat. Op onze website vindt u alle producten die u nodig heeft. Wanneer u vragen heeft over welke producten u dient te gebruiken, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij bieden u de beste bescherming voor alle houtsoorten binnen- en buitenshuis.

 

ACCESSOIRES VOOR OLIE BEHANDELINGEN VAN MONOCOAT


Voor een optimale behandeling van uw vloeren en meubelen bieden wij alle accessoires om tot het mooiste resultaat te komen. Zo vind u onder andere poetsdoeken, inwrijfpads en reinigingsproducten. Met deze accessoires bereikt u altijd het gewenste resultaat.