BESCHERM UW HOUT MET OLIE VAN RUBIO MONOCOAT
Wilt u zeker weten dat uw houten oppervlakken jarenlang mooi blijven? Met Rubio Monocoat bieden wij u de allerbeste bescherming. Bovendien kunnen wij u 40 verschillende oliekleuren bieden, die uw nieuwe tafel beschermen en een unieke kleur geven. Met de mogelijkheid om uw kleur naar keuze te selecteren, is er altijd een eikenhouten tafel die perfect bij u past. Hieronder vindt u een overzicht van alle 40 beschikbare kleuren waaruit u kunt kiezen.
Eenvoudig te bestellen
Tijdens het bestelproces van een van onze eikenhouten meubelen kan u heel eenvoudig de gewenste olie kleur selecteren en mee bestellen. Wanneer u de gewenste kleur heeft geselecteerd en de bestelling volledig heeft afgerond, zullen wij uw bestelde product behandelen met de gekozen olie kleur. Alles meubelen worden helemaal geschuurd en netjes afgewerkt.
Vergeten mee te bestellen?
Heeft u al een bestelling geplaatst en bent u vergeten de gewenste olie kleur mee te bestellen? Geen probleem! Wij vragen u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een van onze medewerkers. Gelieve te bellen zodat wij direct samen met u de juiste kleur kunnen afstemmen en doorvoeren in het productieproces. Dan zorgen wij er voor dat de tafel alsnog word geolied en hierdoor uw tafel direct beschermt is bij aflevering.