Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

BESCHERM UW HOUT MET OLIE VAN RUBIO MONOCOAT


Op zoek naar de beste manier om houten vloeren en meubels te beschermen? Wilt u zeker weten dat uw houten oppervlakken buitenshuis jarenlang mooi blijven? Met Rubio Monocoat krijgt u de allerbeste bescherming. Door de samenwerking met Rubio Monocoat kunnen wij u 40 verschillende kleuren olie bieden, die uw nieuwe tafel beschermen en een unieke kleur geven. Doordat u de kleur zelf kan kiezen is er altijd wel een passende eikenhouten tafel die bij uw huisstijl past.

Hierboven vindt u alle 40 kleuren waaruit u kan kiezen.

 

EENVOUDIG TE BESTELLEN


Tijdens het bestelproces van een van onze eikenhouten meubelen kan u heel eenvoudig de gewenste olie kleur selecteren en mee bestellen. Wanneer u de gewenste kleur heeft geselecteerd en de bestelling volledig heeft afgerond, zullen wij uw bestelde product behandelen met de gekozen olie kleur. Alles meubelen worden helemaal geschuurd en netjes afgewerkt.

 

VERGETEN MEE TE BESTELLEN?


Heeft u al een bestelling geplaatst en bent u vergeten de gewenste olie kleur mee te bestellen? Geen probleem! Wij vragen u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een van onze medewerkers. Gelieve te bellen zodat wij direct samen met u de juiste kleur kunnen afstemmen en doorvoeren in het productieproces. Dan zorgen wij er voor dat de tafel alsnog word geolied en hierdoor uw tafel direct beschermt is bij aflevering.

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten