Beschrijving

OPBERGBAK OP WIELEN | NOZZA


Nozza is een handige opbergbak op wielen gemaakt van steigerhout. De houten opberger kan gebruikt worden voor het opruimen van speelgoed e.d. en past onder een speeltafel of bureau. De verrijdbare bak heeft aan de voorkant een zwarte leren greep en is aan de onderkant voorzien van 4 zwarte wielen. Deze wielen zijn totaal 5 cm hoog, de wielen hebben een diameter van 38 mm.

De afmetingen van de afgebeelde opbergbak zijn: 38 x 38 x 48 cm (breedte x diepte x hoogte).
De totale hoogte is inclusief wielen.

De binnenmaten van de afgebeelde opberger: 32 x 32 x 40 cm. De bodem is 3 cm dik, en de wielen 5 cm hoog. De steigerhouten zijwanden zijn eveneens 3 cm dik.

 

COMBINEER MET ANDERE STEIGERHOUTEN MEUBELEN


Deze gebruiksvriendelijke opbergbak Nozza is bovendien heel goed te combineren met andere steigerhouten meubelen zoals een speeltafel of een bureau. Per definitie is steigerhout een goed te combineren houtsoort met andere woonoplossingen. Zo geeft bijvoorbeeld de combinatie steigerhout en leer of staal een hele mooie moderne en industriële uitstraling.

 

SPECIFICATIES OPBERGBAK OP WIELEN


De maten van de afgebeelde opberger zijn 38 x 38 x 48 cm (B x D x H). De opberger wordt verlijmd, aan de buitenkant geschroefd en geschuurd.
De speelgoedbak op wielen is in meerdere maatvoeringen te bestellen en is standaard voorzien van een handige leren greep. De totale hoogte van de opbergbak is inclusief de hoogte van de wielen, deze zijn totaal 5 cm hoog, de wielen hebben een diameter van 38 mm. De opberger op wielen wordt volledig gemonteerd geleverd.

 

STEIGERHOUTEN OPBERGER BESTELLEN


Deze super handige verrijdbare opbergbak van steigerhout kun je gemakkelijk via deze webshop bestellen, in de gewenste maten.

*** Let op: de steigerplanken kunnen afwijken in structuur en kleur van wat op de productfoto’s wordt weergegeven bij levering. ***

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opbergbak op wielen | Nozza” te beoordelen

Opbergbak op wielen | Nozza

79,95

Nozza is een handige opbergbak op wielen gemaakt van steigerhout. De houten opberger kan gebruikt worden voor het opruimen van speelgoed e.d. en past onder een speeltafel of bureau.

 

LET OP!: Wilt u het graag gebruiken voor onder een speeltafel/bureau van De Houttwist? Houdt rekening met de werkblad hoogte. Advies: werkblad hoogte -7 cm is de hoogte van de opbergbak.

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Opbergbak op wielen | Nozza wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Opbergbak op wielen | Nozza of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.