Opbergbak op wielen | Nozza

49,95

Uitstekende service, garantie & verzending

Nozza is een handige opbergbak op wielen gemaakt van steigerhout. De houten opberger kan gebruikt worden voor het opruimen van speelgoed e.d. en past onder een speeltafel of bureau.

 

LET OP!: Wilt u het graag gebruiken voor onder een speeltafel/bureau van De Houttwist? Houdt rekening met de werkblad hoogte. Advies: werkblad hoogte -7 cm is de hoogte van de opbergbak.

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag

OPBERGBAK OP WIELEN | NOZZA


Nozza is een handige opbergbak op wielen gemaakt van steigerhout. De houten opberger kan gebruikt worden voor het opruimen van speelgoed e.d. en past onder een speeltafel of bureau. De verrijdbare bak heeft aan de voorkant een zwarte leren greep en is aan de onderkant voorzien van 4 zwarte wielen. Deze wielen zijn totaal 5 cm hoog, de wielen hebben een diameter van 38 mm.

De afmetingen van de afgebeelde opbergbak zijn: 38 x 38 x 48 cm (breedte x diepte x hoogte).
De totale hoogte is inclusief wielen.

De binnenmaten van de afgebeelde opberger: 32 x 32 x 40 cm. De bodem is 3 cm dik, en de wielen 5 cm hoog. De steigerhouten zijwanden zijn eveneens 3 cm dik.

 

COMBINEER MET ANDERE STEIGERHOUTEN MEUBELEN


Deze gebruiksvriendelijke opbergbak Nozza is bovendien heel goed te combineren met andere steigerhouten meubelen zoals een speeltafel of een bureau. Per definitie is steigerhout een goed te combineren houtsoort met andere woonoplossingen. Zo geeft bijvoorbeeld de combinatie steigerhout en leer of staal een hele mooie moderne en industriële uitstraling.

 

SPECIFICATIES OPBERGBAK OP WIELEN


De maten van de afgebeelde opberger zijn 38 x 38 x 48 cm (B x D x H). De opberger wordt verlijmd, aan de buitenkant geschroefd en geschuurd.
De speelgoedbak op wielen is in meerdere maatvoeringen te bestellen en is standaard voorzien van een handige leren greep. De totale hoogte van de opbergbak is inclusief de hoogte van de wielen, deze zijn totaal 5 cm hoog, de wielen hebben een diameter van 38 mm. De opberger op wielen wordt volledig gemonteerd geleverd.

 

STEIGERHOUTEN OPBERGER BESTELLEN


Deze super handige verrijdbare opbergbak van steigerhout kun je gemakkelijk via deze webshop bestellen, in de gewenste maten.

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto’s ***

Levertijd

Standaard levertijd: 10-20 werkdagen. De opbergbak wordt volledig gemonteerd geleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opbergbak op wielen | Nozza” te beoordelen