Open Kast | Nure

89,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Stoere multifunctionele kast van steigerhout (exclusief opbergbakken).
Gebruik hem bijvoorbeeld als opbergkast in de hal, als sidetable, of nachtkastje.
Super leuk te combineren met metalen opbergbakken, vilten opbergers of andere toffe accessoires.

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Categorie:

OPEN KAST VAN STEIGERHOUT | NURE


Een handige kast is onmisbaar in elke woning. Open kast Nure is gemaakt van oud en gebruikt steigerhout waardoor het een verweerde en stoere look krijgt.
Het model lijkt een beetje op bureau / speeltafel Pip, onder het bovenblad is een extra rand gemonteerd over de volledige lengte. Deze rand is 3 cm dik, evenals het bovenblad, het totale bovenblad heeft dus een dikte van 6 cm.
Het steigerhout is verlijmd, geschroefd, geschuurd en wordt onbehandeld geleverd. Tenzij je voor de optie kiest om het kastje te laten behandelen met nano-coating.

De afmetingen van het afgebeelde kastje zijn: 100 x 38 x 85 cm (lengte x diepte x hoogte).
De afgebeelde kast heeft 2 legplanken, gemonteerd op 12 cm vanaf de grond (standaard legplank) en een legplank gemonteerd op 46 cm vanaf de grond gemeten.

De kast is exclusief metalen opbergbakken.

 

COMBINEER MET ANDERE STEIGERHOUTEN MEUBELEN


Deze gebruiksvriendelijke kast is bovendien heel goed te combineren met andere steigerhouten meubelen zoals een kledingkast of een bankje. Per definitie is steigerhout een goed te combineren houtsoort met andere woonoplossingen. Zo geeft bijvoorbeeld de combinatie steigerhout en staal een hele mooie moderne en industriële uitstraling.

 

SPECIFICATIES STEIGERHOUTEN KAST


De maten van de afgebeelde open kast zijn 100 x 38 x 85 cm (L x B x H). Deze kast is in meerdere maatvoeringen te bestellen en is standaard voorzien van een handige legplank, die op 12 cm vanaf de grond wordt gemonteerd. De legplank heeft een dikte van 3 cm. Dit maakt hem dynamisch in het gebruik en maakt het opbergen prettig. Er kan een extra legplank gemonteerd worden tegen meerprijs, je kan hierbij zelf bepalen wat de hoogte moet zijn, gemeten vanaf de grond. Open kast Nure wordt volledig gemonteerd geleverd.

 

STEIGERHOUTEN OPEN KAST NURE BESTELLEN


Deze super handige kast van steigerhout kun je gemakkelijk via deze webshop bestellen, in de gewenste maten. Het kastje wordt zonder opbergbakken geleverd.
Heb je bepaalde wensen, of wil je de kast combineren met eigen opbergbakken? In het open tekstveld, kan je ook de hoogtemaat aangeven van de opbergvak, dan houden wij rekening met de hoogte van de (extra) legplank.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto’s ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 - 30 werkdagen. De kast wordt volledig gemonteerd geleverd. De kast wordt door onze vervoerder bij u bezorgd tot aan de eerste (voor) deur van de begane grond, dus niet verder in de woonruimte of andere etage. Het meubel dient door u zelf in huis te worden gebracht, het is handig hiervoor extra hulp te regelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Open Kast | Nure” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *