Outdoor

Toont alle 13 resultaten

Stoere steigerhouten meubelen voor outdoor

Met de uitgebreide collectie outdoor meubelen van de De Houttwist kun je heerlijk in tuin met vrienden, familie en kennissen ontspannen. Een loungeset maakt je tuin of terras nog gezelliger. Deze set is verlaagd en heeft een ruim zitvlak van 85cm diep. Je kunt daardoor heerlijk knus achterover hangen. Comfortabele en stijlvolle kussens (optioneel) maken het plaatje compleet.

Meer dan een loungeset

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen wensen voor een loungeset. Denk bijvoorbeeld aan de smaak qua uiterlijk en bepaalde eisen. Zijn de outdoor meubelen geschikt voor intensief gebruik, robuust genoeg voor spelende kinderen en huisdieren, bestand tegen vorst en andere weersinvloeden? De Houttwist geeft hier ook graag advies over.

Naast onze loungesets bieden wij ook nog moderne buitentafels en statafels, voor de gezellige middagen en avonden in de tuin met familie en vrienden. De meubelen worden natuurlijk geheel geschuurd aangeboden en opgeleverd.

Interesse in onze outdoor producten?

De steigerhouten meubelen hebben een extra diep zitvlak van 85 cm en zijn aan te passen in (bijna) iedere kleur en maatvoering. Je kunt deze producten heel gemakkelijk via deze site bestellen. Toch nog een aantal vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op! Maatwerk is in overleg altijd mogelijk.