Overige tafels

Toont alle 11 resultaten

Moderne en hippe steigerhouten sta- en bartafels

Een leuke sta- of bartafel gemaakt van gebruikt en oud steigerhout voor buiten of binnen? Neem eens een kijkje tussen onze overige tafels. Geef je woon-inrichting een knusse en gezellige impuls met de keus van oud en gebruikt steigerhout. Vooral in combinatie met andere materialen als staal en kunststof geeft je interieur, binnenshuis of buitenshuis, een uniek en bijzonder karakter.

Steigerhout is hip!

Je ziet het overigens steeds meer o.a. in gezellige barretjes, pubs en kroegjes: steigerhout. In de vorm van grote ronde of vierkante tafels waar je heerlijk gezellig aan kunt zitten, maar ook als uitnodigende bar- en statafels op het terras. Steigerhout is dan ook in opkomst, ook omdat het goed valt te combineren met andere woonproducten als kunststof kuipstoeltjes. Steigerhout gaat daarnaast natuurlijk ook gewoon lekker lang mee.

Leuke bar en statafels voor in huis

Op een heerlijke zomeravond lekker buiten zitten genietend van een drankje aan een knusse statafel. De Houttwist kent een divers aanbod in diverse steigerhouten sta- en bartafels voor in en rondom het huis, maar tegenwoordig ook voor voetbalverenigingen, pubs, kroegjes en andere horecagelegenheden. De bar- en statafels worden hoofdzakelijk gemaakt van oud en gebruikt steigerhout. Het hout heeft een uitnodigend karakter waar een ieder bij gebaat is.

Interesse in een steigerhouten sta- of bartafel?

Bekijk onze aanbod overige tafels hier bovenstaand of kom eens langs in de winkel. Maatwerk in gedachten? Bel of mail ons en we helpen je graag met realiseren van je ideeën. De actuele levertijd van de tafels kun je terug vinden op de pagina van het desbetreffende product, naast de prijs. Staat er geen levertijd bij? Voel je vrij om vrijblijvend te informeren naar de levertijd.