OVERIGE PRODUCTEN | DE HOUTTWIST


Heeft u een tafel besteld en mist deze stabiliteit of bent u op zoek naar handige montage accessoires voor uw wanddecoratie en woonproducten? Wij hebben het speciaal voor u geselecteerd. Ook voor de verzorging van uw houten vloeren en meubelen zit u bij ons goed! Geef uw vloer een unieke uitstraling en verzorging door deze te behandelen met een van 40 olie kleuren van Monocoat. Of herstel uw huidige droge en beschadigde vloer.

STABILISATIEBALK 


Heeft u al een tafel besteld of staat u op het punt om een tafel te bestellen en wilt u graag extra stabiliteit? Dat kan! Stabilisatie-balken zijn eenvoudig bij te bestellen in de juiste maat en kleur. Op het moment dat u deze plaatst tussen de tafelpoten biedt uw tafel of bureau nog meer stevigheid.

 

OPHANGBEUGELS


Ook ophangbeugels zijn bij ons los verkrijgbaar. Wanneer u wanddecoratie besteld zijn de ophangbeugels ook bij te bestellen tijdens het bestelproces van de desbetreffende producten. Mocht u het nou vergeten zijn of u heeft al wanddecoratie thuis wat u wil ophangen. Met de ophangbeugels van De Houttwist bent u verzekerd van voldoende draagkracht.

 

NANO-COATING BEHANDELING OF DOE-HET-ZELF


Een enkele keer lukt het (zonder behandeling) een vlekje weg te schuren. Maar het is natuurlijk beter om het hout te beschermen met een product die vocht en vlekken tegengaan. Onze Coating biedt bescherming tegen vocht en vlekken. De coating is een product op waterbasis dat in het hout trekt en het hout beschermt tegen vocht en UV straling. Daarnaast heeft Nano coating een zeer groot voordeel; het hout verkleurt 0%. Het is dus helemaal kleurloos, de mooie kleur van het gebruikte steigerhout blijft dus in tact.

Kies ervoor om uw bestelde steigerhouten meubelen door ons te laten behandelen door het aan te geven tijdens het bestelproces of de losse behandeling toe te voegen aan de winkelwagen voor maar € 35,-.

Bent u zelf handig en vindt u het geen probleem het zelf te doen, dat kan natuurlijk ook! Voor € 24,95 leveren wij een fles Nano-coating mee waarmee u de meubelen thuis zelf mee kan behandelen tegen vocht en vuil