Beschrijving

EENVOUDIG THUIS UW KEUZE MAKEN


Bent u niet zeker welke kleur van de verschillende olie behandeling het beste past bij uw huidige interieur? Bij ons is dat geen probleem! Door vooraf proefstukjes te bestellen, kan u deze makkelijk naast uw huidige meubelen houden en komen tot de juiste keuze. Zo weet u altijd zeker dat het nieuwe meubel dat u besteld past in uw huidige woonstijl. Deze kosten bij bestelling van de tafel in mindering gebracht.

 

UNIEKE TECHNOLOGIE


Vele andere olie merken en producten maken gebruik van verzadiging van de verschillende houtsoorten. De producten van Monocoat doen dat echter niet, deze maken gebruik van een nieuwe technologie op het gebied van olie behandelingen. De olie bindt zich met de bovenste moleculen van de houtsoorten waardoor de kleuren vele malen langer behouden blijven en veel beter bestand is tegen slijtage en vocht.

 

EYE-CATHCER VOOR IN UW HUIS


Met een van onze stoere en robuust uitziende eiken eettafels haalt u een ware eye-catcher huis. Alle tafels zijn bij eenvoudig in vele maten te bestellen, en mocht de gewenste maat er niet tussen staan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Doordat wij alles in eigen beheer hebben is maatwerk bij ons zeker mogelijk!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eiken proefstukjes” te beoordelen

Eiken proefstukjes

14,95

Kies met behulp van de proefstukjes voor de door u gewenste olie behandeling. Zo wordt het kiezen van de juiste olie kleur voor op uw meubel makkelijker. Deze kosten bij bestelling van een tafel in mindering gebracht.

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Categorie:
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Eiken proefstukjes wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Het proces
  • Bestelling verwerken
  • Hout op maat zagen
  • Alle onderdelen schuren
  • Coating aanbrengen
  • Assembleren
  • Kwaliteitscontrole
  • Bezorging
Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Eiken proefstukjes of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere suggesties…