PROEFSTUKJES | DE HOUTTWIST


Bij ons is een kleurkeuze niet langer een probleem. U hoeft geen keuze meer te maken op basis van een foto alleen, bestel eenvoudig 3 of 6 proefstukjes voor thuis. Deze kan u vervolgens naast uw huidige meubels en interieur houden en zo komen tot de juiste keuze voor uw interieur.

HOE TE BESTELLEN | PROEFSTUKJES


Wanneer u een meubel of tafel bij ons besteld, zijn de proefstukjes in dit geval gratis. Deze proefstukjes zijn eenvoudig bij te bestellen tijdens het bestelproces van onze eiken producten. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de proefstukjes binnen enkele werkdagen thuis ontvangt. Mocht u een keuze hebben gemaakt kan u deze mailen naar onze planning@dehouttwist.nl. Zij zullen er voor zorgen dat uw kleurkeuze aan uw bestelling wordt toegevoegd en verwerkt in het productieproces.

Op het moment wanneer u eerst nog niet kiest voor het bestellen van een van onze eiken producten, vragen wij een kleine vergoeding voor de gewenste proefstukjes. Alle olie kleuren zijn vervolgens ook als losse blikken via onze webshop te bestellen. Door te klikken op de gewenste kleur komt u bij de verschillende producten.