RETOURNEREN EN BEDENKTIJD


Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren tussen €6,95 en €70,- per pakket/meubel.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via admin@dehouttwist.nl.
Wij zullen u per mail een retourlabel sturen of maken (na overleg met u) een afspraak voor retour met groot transport.
Graag ontvangen wij het herroepingsformulier ingevuld retour bij het product, voor een snelle afhandeling.

Download hier het herroepingsformulier en vul deze naar volledigheid in.

Indien u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Houttwist geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouradres:
De Houttwist
Dwarsryd 5
9291 NL Kollum

 

PRODUCT RUILEN


Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@dehouttwist.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

IK HEB EEN VERKEERD ADRES DOORGEGEVEN!


Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.