Beschrijving

Room 5 | Royal Champagne

Ontdek de Royal Champagne van room 5: een eerbetoon aan de weelde van ‘s werelds meest exclusieve bubbels. Elke stap op deze vloer is doordrenkt met stijl, waarbij het licht subtiel speelt met de champagnekleurige nuances en een aura van onmiskenbare elegantie creëert.

Royale Visgraat: Luxe in Detail

Laat jezelf verwennen door de weelderige uitstraling van de Royal Champagne visgraat. Dit tijdloze patroon, dat zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw, is een juweel voor je interieur. De afmetingen van 91,4 x 15,2 cm creëren een optisch effect waardoor ruimtes breder en groter lijken. Gecombineerd met de oersterke Diamond Superior Surface TM is de keuze voor pure luxe gemakkelijk gemaakt.

Beter voor Thuis: Duurzaamheid met Stijl

De vloeren van ROOM 5 zijn niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische. Speciaal ontworpen voor thuisgebruik, bieden ze extra stevigheid dankzij de Diamond Superior Surface TM. Deze extra sterke toplaag bovenop de 0,55 mm topslijtlaag zorgt ervoor dat jouw vloer niet alleen mooi blijft, maar ook bestand is tegen het dagelijkse leven in huis.

Beter in Projecten: Duurzame Klasse

ROOM 5 vloeren zijn niet alleen thuis, maar ook in projecten een uitstekende keuze. De Diamond Superior Surface TM, met zijn extra sterke toplaag bovenop de 0,55 mm topslijtlaag, maakt deze vloeren uitermate geschikt voor intensief gebruik. Of het nu gaat om kantoren, winkels of andere projectruimtes, de duurzame klasse van ROOM 5 komt overal tot zijn recht.

Specificaties Room 5 | Visgraat

Royal Champagne
Afmeting 15.2 x 91.4 cm
Patroon Herringbone
Topslijtlaag 0,55mm

+ EXTRA Diamond Superior Surface™

Kg per m2 4,35
Aantal m2 per verpakking 2,51
Gebruiksklasse woning 23
Gebruiksklasse project 33
Garantie woongebruik 15 jaar
Garantie projectgebruik 10 jaar
Oppervlakte structuur Advance (voelbaar geschuurd oppervlak)
Legwijze Dryback (plakken)
Keurmerk EMISSIONS DANS L’AIR INTÉRIEUR: A+
Vochtbestendig Ja, waterbestendig  + PET PROOF
V- Velling Micro V 4 zijden
Luchtkwaliteit 100% vrij van Ftalaten
Brandklasse B fl-s1
Anti-statisch Ja
Vloerverwarming geschikt Ja
Vloerkoeling geschikt Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Room 5 | Royal Champagne | 24.5.1” te beoordelen

Room 5 | Royal Champagne | 24.5.1

Royal Champagne: Transformeer je ruimte met de weelde van exclusieve bubbels. Luxe visgraat- , duurzaamheid voor thuis en projecten.

Inhoud doos: 2.51 m²
Afmeting (lxb) 91,4cm x 15,2cm

Offerte aanvragen
Wij zullen u opvolgen om u een volledige offerte te geven en u te helpen bij het schatten van uw project. Om de meest nauwkeurige en gedetailleerde schatting te krijgen, neem contact met ons op om uw gratis consultatie te plannen.
Please choose an option !
info

Kenmerken die van invloed zullen zijn op uw gepersonaliseerde vloerenschatting zijn onder andere trappen, onregelmatig gevormde kamers, bestaande vloeren en het type ondervloer.

17.5
0
Please choose an option !
Please choose an option !
info

Bij het leggen van een PVC vloer (dryback) is het vaak noodzakelijk om de ondervloer te egaliseren. Egaliseren is het proces waarbij oneffenheden en kleine hoogteverschillen in de ondervloer worden gladgestreken, waardoor een vlak oppervlak ontstaat. Dit is essentieel voor een mooi eindresultaat en om te voorkomen dat de PVC vloer onregelmatig ligt of dat er na verloop van tijd problemen ontstaan, zoals loskomende delen.

22222
Please choose an option !
1111
1111
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total
0
Levertijd

5 werkdagen

Room 5 | Royal Champagne | 24.5.1 wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Meer informatie
  • Binnen 5 werkdagen geleverd
Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Room 5 | Royal Champagne | 24.5.1 of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere suggesties…