Beschrijving

Schoenenkast | Zena


De handige schoenenkast ZENA is onmisbaar in elke woning. De schoenenkast is gemaakt van oud en gebruikt steigerhout waardoor het een verweerde en stoere look krijgt.
Deze randen van de schoenenkast zijn 3 cm dik.
Het steigerhout is verlijmd, geschroefd, geschuurd en wordt onbehandeld geleverd. Tenzij je voor de optie kiest om het schoenenbankje te laten behandelen met nano-coating.

De afmetingen van het afgebeelde kastje zijn: 80 x 30 x 60 cm (lengte x diepte x hoogte).
De afgebeelde kast heeft 2 legplanken. De onderste legplank wordt altijd 6 cm vanaf de grond bevestigd. De 2e legplank is in het midden bevestigd.

 

Combineer met andere steigerhouten meubelen


Deze gebruiksvriendelijke schoenenkast is bovendien heel goed te combineren met andere steigerhouten meubelen zoals een kledingkast of een bankje. Per definitie is steigerhout een goed te combineren houtsoort met andere woonoplossingen. Zo geeft bijvoorbeeld de combinatie steigerhout en staal een hele mooie moderne en industriële uitstraling.

 

Specificaties schoenenkast zena


De maten van de afgebeelde schoenenkast zijn 100 x 38 x 85 cm (L x B x H). Deze kast is in diverse maatvoeringen te bestellen en is standaard voorzien van een handige legplank, die op 6 cm vanaf de grond wordt gemonteerd. De legplank heeft een dikte van 3 cm. Dit maakt hem dynamisch in het gebruik en maakt het opbergen prettig. Er kan een extra legplank gemonteerd worden tegen meerprijs, je kan hierbij zelf bepalen wat de hoogte moet zijn, gemeten vanaf de grond. Schoenenkast Zena wordt volledig gemonteerd geleverd.

 

Steigerhouten schoenenbankje bestellen


Deze super handige schoenenkast of schoenenbankje van steigerhout kun je gemakkelijk via deze webshop bestellen, in de gewenste maten. Het kastje wordt zonder opbergbakken en accessoires geleverd.
Heb je bepaalde wensen, of wil je de kast combineren met eigen opbergbakken? In het open tekstveld, kan je ook de hoogtemaat aangeven van de opbergvak, dan houden wij rekening met de hoogte van de (extra) legplank.

 

*** De steigerplanken die je ontvangt, kunnen qua structuur en kleur verschillen van de planken die je op de productfoto’s ziet. ***

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoenenkast | Zena” te beoordelen

Schoenenkast | Zena

119,00

Stoere schoenenkast van steigerhout, het schoenenbankje is in diverse maatvoeringen te bestellen.
Gebruik hem bijvoorbeeld als opbergkast in de hal, als sidetable, of zelfs als nachtkastje.

Gratis verzending door heel NL
  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Categorieën: ,
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Schoenenkast | Zena wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Schoenenkast | Zena of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.