Schoolborden

Toont alle 4 resultaten

Schoolborden van steigerhouten | Vaste maten en op maat

Ontdek onze collectie steigerhouten schoolborden, verkrijgbaar in vaste maten en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Deze veelzijdige borden dienen als zowel krijtborden als magneetborden, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen To-Do lijstjes te noteren of leuke herinneringen op te hangen met behulp van een clip met magneet.

Unieke kenmerken van onze schoolborden

Onze steigerhouten schoolborden worden met zorg vervaardigd en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Elk bord is ontworpen met oog voor detail en is geschikt voor zowel het schrijven met krijt als het gebruik van magneten, waardoor ze ideaal zijn voor zowel thuisgebruik als in scholen, kantoren of commerciële ruimtes.

Op maat gemaakte mogelijkheden

Naast onze standaardmaten bieden wij ook op maat gemaakte schoolborden aan, aangepast aan jouw specifieke ruimte en voorkeuren. Of je nu een bepaalde afmeting nodig hebt die niet standaard verkrijgbaar is of een specifieke afwerking wilt, wij staan klaar om jouw ideeën om te zetten in een uniek schoolbord dat perfect past bij jouw omgeving.

Praktisch en stijlvol design

Onze steigerhouten schoolborden combineren functionaliteit met een rustiek en tijdloos ontwerp. Het natuurlijke karakter van het steigerhout voegt een warme uitstraling toe aan elke ruimte, terwijl de veelzijdigheid van het bord zorgt voor een praktische en stijlvolle toevoeging aan je interieur.