Speeltafels

Resultaat 1–16 van de 41 resultaten wordt getoond

Speeltafels van de houttwist

Bij ons vind je een unieke collectie stijlvolle speeltafels van hoogwaardig steigerhout. Elk ontwerp is op maat aanpasbaar, zodat je de perfecte speelruimte voor je kinderen kunt creëren. Het is niet alleen functioneel maar ook esthetisch, waardoor ze naadloos passen in diverse interieurstijlen.

Opbergruimte en creatieve speelplek in één

Onze tafels zijn voorzien van handige kastdeuren en een magnetisch krijtbord, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt. Geef kinderen de vrijheid om te spelen, leren, tekenen en knutselen, terwijl jij geniet van een opgeruimde woonkamer. De vakken in de kast bieden ruimte voor speelgoed, knutselmateriaal en opbergdozen.

Unieke aanpassingsmogelijkheden voor jouw gezin

Wij begrijpen dat elke familie unieke behoeften heeft. Daarom zijn onze tafels aanpasbaar in verschillende opstellingen, hoogtes en afmetingen. Wil je een specifieke indeling of andere afmetingen? Wij maken het voor je. Bovendien zijn onze krijtborden te beschrijven met zowel witte als gekleurde krijtjes, waardoor kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Exclusieve speeltafels

Onze zijn met zorg vervaardigd en nergens anders verkrijgbaar. Wij garanderen vakmanschap en unieke ontwerpen die je nergens anders zult vinden.