Beschrijving

Spigato Visgraat Dryback | Warm Brown | 9096.3501.19

Betreed de wereld van tijdloze klasse en natuurlijke elegantie met onze betoverende visgraatvloer. Elk detail van deze vloer is doordrenkt van een warme en authentieke uitstraling, waardoor elke ruimte een vleugje natuurlijke schoonheid krijgt.

Met een extra matte toplaag van 0,55 mm zijn de vloerstroken vakkundig afgewerkt, waardoor niet alleen de duurzaamheid gegarandeerd is, maar ook een levensechte uitstraling van natuurlijk hout behouden blijft.

Kies uit een palet van zes prachtige kleuren, variërend van rustgevend beige tot elegant grijs. Deze visgraatvloer integreert naadloos met decors uit onze traprenovatie collectie, waardoor je een harmonieus geheel creëert.

Met afmetingen van 595 x 119 x 2,5 mm en een toplaagdikte van 0,55 mm biedt deze visgraatvloer niet alleen een verbluffende uitstraling, maar ook een betrouwbare duurzaamheid.

Transformeer je woonruimte, kantoor of commerciële omgeving met een vleugje verfijning en tijdloze klasse. Laat je woonkamer stralen, voeg elegantie toe aan je werkruimte, of creëer een uitnodigende sfeer in elke commerciële setting.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spigato Visgraat Dryback | Warm brown | 9096.3501.19” te beoordelen

Spigato Visgraat Dryback | Warm brown | 9096.3501.19

De visgraatvloer is erg populair dankzij zijn warme en natuurgetrouwe uitstraling. De stroken zijn voorzien van een extra matte toplaag van 0,55 mm. Deze prachtige visgraatvloer is beschikbaar in zes verschillende kleuren, variërend van beige tot grijs

Offerte aanvragen
Wij zullen u opvolgen om u een volledige offerte te geven en u te helpen bij het schatten van uw project. Om de meest nauwkeurige en gedetailleerde schatting te krijgen, neem contact met ons op om uw gratis consultatie te plannen.
Please choose an option !
info

Kenmerken die van invloed zullen zijn op uw gepersonaliseerde vloerenschatting zijn onder andere trappen, onregelmatig gevormde kamers, bestaande vloeren en het type ondervloer.

17.5
0
Please choose an option !
Please choose an option !
info

Bij het leggen van een PVC vloer (dryback) is het vaak noodzakelijk om de ondervloer te egaliseren. Egaliseren is het proces waarbij oneffenheden en kleine hoogteverschillen in de ondervloer worden gladgestreken, waardoor een vlak oppervlak ontstaat. Dit is essentieel voor een mooi eindresultaat en om te voorkomen dat de PVC vloer onregelmatig ligt of dat er na verloop van tijd problemen ontstaan, zoals loskomende delen.

22222
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total
0
Artikelnummer: 9096.3501.19 Categorieën: , , , ,
Levertijd

5 werkdagen

Spigato Visgraat Dryback | Warm brown | 9096.3501.19 wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Meer informatie
  • Binnen 5 werkdagen geleverd
Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Spigato Visgraat Dryback | Warm brown | 9096.3501.19 of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere suggesties…