Stalen poten

Toont alle 14 resultaten

Industriële stalen poten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten poten wij standaard aan u kunnen leveren. Heeft u zelf ideeën over een ontwerp van stalen tafel poten, vraag ons gerust!. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en of wij hierin iets voor u kunnen betekenen.

Alles onder een dak en op maat leverbaar

In onze loods hebben wij alle faciliteiten en machines tot onze beschikking voor het maken van onze eigen stalen poten. Van het zagen tot het lassen zelf wordt gedaan door onze eigen werknemers. Hierdoor kunnen wij u als klant dan ook maatwerk bieden! Heeft u eigen ideeën over een ontwerp of constructie? Wij denken graag met u mee en voeren het voor u uit.

Mocht u meer informatie willen ontvangen of samen met ons willen sparren over de mogelijkheden, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur goed te bereiken. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook, dat kan naar info@dehouttwist.nl

Spuiten van de stalen poten

Naast dat wij de stalen poten onbehandeld leveren, is het ook mogelijk de poten te laten spuiten in een kleur naar keuze. Wanneer u de poten onbehandeld besteld loopt u het risico dat de poten gaan roesten naar verloop van tijd. Zeker als u de poten gebruikt voor een eventuele buitentafel. Wil u de poten roestvrij houden en makkelijk schoon te maken, dan adviseren wij u de poten te laten spuiten. Zodra u kiest voor een beschermende laag (Blanke lak) houdt u de industriële look, maar voorkomt u aantasting van u poten. Ook beschikken wij over een buitenlak voor de poten. Kleuren die wij aanbieden zijn:

  • Blanke Lak
  • Zwart
  • Antraciet
  • Wit
  • Gebroken wit
  • RAL-kleur naar keuze

Gratis levering van je stalen poten binnen Nederland

Bij De Houttwist is de verzending van de stalen poten binnen Nederland altijd gratis. Levering in België en Duitsland is ook mogelijk tegen een bijkomend transporttarief. Voor vragen over de kosten naar België en Duitsland verzoeken wij u contact met ons op te nemen. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van de aantallen en het totale gewicht van de zending. Wij helpen u graag verder.