Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

STALEN POTEN VOOR EETTAFELS, SALONTAFELS EN BANKJES


Hieronder vindt u ons assortiment van de verschillende soorten poten die wij standaard aan u kunnen leveren. De poten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Toepasbaar voor een eettafel, tuintafel, salontafel en zelfs voor bankjes. Mocht u zelf een tafelblad ter beschikking hebben of beginnen aan een creatief project voor jezelf of voor een ander dan hebben wij voor jou de juiste poten.

De stalen poten worden handgemaakt door professionele lassers. Wij kunnen de stalen poten op maat maken indien gewenst. Heeft u zelf ideeën over een ontwerp van stalen tafel poten, vraag ons gerust. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en of wij hierin iets voor u kunnen betekenen.

Stalen tafelpoten

Onze tafelpoten zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. De standaard hoogte van een stalen poot is 72 cm. Toch opzoek naar een andere hoogte? Geen probleem, geef gerust bericht en wij maken het zoals gewenst. De breedte van de poten zijn in de breedte maten 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm verkrijgbaar. Ook voor een bredere of kortere maat bent u bij De Houttwist op het juiste adres voor stalen tafelpoten.

Stalen salontafel-poten en poten voor een bankje

De stalen salontafel-poten zijn verkrijgbaar in de volgende vormen: A-vorm, U-vorm, H-vorm, X-vorm, Driehoek-vorm en zelfs in Matrix-vorm. Zit de juiste vorm niet in het assortiment laat het ons weten. De poten kun je in variabele maten krijgen met verschillende hoogte’s en breedtes.

ALLES ONDER ÉÉN DAK EN OP MAAT LEVERBAAR


In onze loods hebben wij alle faciliteiten en machines tot onze beschikking voor het maken van onze eigen stalen poten. Van het zagen tot het lassen zelf wordt gedaan door onze eigen werknemers. Hierdoor kunnen wij u als klant dan ook maatwerk bieden! Heeft u eigen ideeën over een ontwerp of constructie? Wij denken graag met u mee en voeren het voor u uit.

Mocht u meer informatie willen ontvangen of samen met ons willen sparren over de mogelijkheden, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur goed te bereiken. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook, dat kan naar info@dehouttwist.nl

 

SPUITEN VAN DE STALEN POTEN


Naast dat wij de poten van staal onbehandeld leveren, is het ook mogelijk de poten te laten spuiten in een kleur naar keuze. Wanneer u de poten onbehandeld besteld loopt u het risico dat de poten gaan roesten naar verloop van tijd. Zeker als u de poten gebruikt voor een eventuele buitentafel. Wil u de poten roestvrij houden en makkelijk schoon te maken, dan adviseren wij u de poten te laten spuiten. Zodra u kiest voor een beschermende laag (Blanke lak) houdt u de industriële look, maar voorkomt u aantasting van u poten. Kleuren die wij aanbieden zijn:

– Zwart

– Antraciet

– Wit

– Gebroken wit

– RAL-kleur naar keuze

 

GRATIS LEVERING VAN UW STALEN POTEN BINNEN NEDERLAND


Bij De Houttwist is de verzending van de stalen poten binnen Nederland in uw geval altijd gratis. Levering in België en Duitsland is ook mogelijk tegen een bijkomend transporttarief. Voor vragen over de kosten naar België en Duitsland verzoeken wij u contact met ons op te nemen. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van de aantallen en het totale gewicht van de zending. Wij helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten